APARTHOTEL MOUNT – KOPAONIK

APARTHOTEL MOUNT –  KOPAONIK, ZIMA 2020/21

Aparthotel MOUNT  se nalazi u samom centru turističkog centra, na nadmorskoj visini od 1732 m. Udaljen je od hotela Grand stotinak metara, a od najbliže žičare, Karaman greben, oko 200 m. Ima odlične prilaze hotelu automobilom u zimskim uslovima kao i odlazak skijaša na stazu i povratak sa staze. U blizini je i najprometniji deo Kopaonika u kome se nalaze prodavnice, restorani, kafići, diskoteke, pošta…

Apart hotel MOUNT, u ponudi ima 13 apartmana koji odgovaraju potrebama kako poslovne, tako i turističke posete Kopaoniku. Napravljen je u planinskom etno stilu sa preovlađujućim prirodnim materijalima, gde je svakom detalju posvećena izuzetna pažnja. Enterijer koji odiše toplinom, kao i vrhunska usluga, učiniće da se u Aparthotelu Mount osećate jedinstveno.

Topli tonovi, unikatna izrada nameštaja, detalji od belog drveta i kovanog gvožda, stvaraju ambijent udobnosti, opuštenosti i domaće atmosfere.

Plazma televizori, odlični saraund sistemi, direktna telefonska linija i wireless internet veza u svakoj sobi, omogućavaju vam da ostanete u toku sa svime što vam je važno.

Komforni garderobni ormani, mini kuhinja sa barom, funkcionalna i dobro opremljena kupatila su ono što će učiniti Vaš boravak još prijatnijim.

Karakteristike:

Hotel Mount odise jedinstevnom toplom atmosferom. Napravljen je od prirodnih materijala (drveta, kamena) sto daje mogucnost da osetite sve cari planinskog ambijenta i da se u njemu osecate kao kod svoje kuce.

SPA centar:

Hotel poseduje teretanu sa vrhunskim profesionalnim spravama kao i SPA centar sa finskom saunom, parnim kupatilom, solarijumom i masazomkupatilom, solarijumom i masazom.

Restorani:

U sklopu Apart hotela Mount nalazi se restoran sa 80 mesta koji je organizovan u dva nivoa. Donji nivo restorana je pansionski u kome se gosti usluziju na principu  “svedskog stola” sa domacom i internacionalnom kuhinjom i gornji nivo restorana sa kaminom i zastakljenom terasom sa koje se pruza pogled na veci broj staza. Enterijer restorana je od masivnog drveta tako da uz kamin, zivu muziku i ljubazno osoblje pruza sve uslove za neponovljivo uzivanje.

Skijašnica:

U hotelu se nalazi i prostoruja za ostavljanje skija gde svaki apartman poseduje svoj ski box.

 

hotel mount cenovnik

Manji broj noći od navedenih isključivo na upit.

NAPOMENA ZA RANI BUKING:
●Popust od 10 % za rani booking za sve rezervacije do 30.Oktobra.

U CENU JE UKLJUČENO:
●Najam apartmana

● Korišćenje spa centra (sauna, parno kupatilo, solarijum, sala za stoni tenis);

U CENU NIJE UKLJUČENO:
●Boravišna taksa 120 rsd dnevno za odrasle i 60 rsd dnevno za decu 7-15 god

●Osiguranje 10 rsd dnevno po osobi i danu bez obzira na uzrast.

USLOVI ZA HOTEL “MOUNT”:
● Doplata za polupansion je OBAVEZNA i po osobi i danu iznosi 2.000 RSD (usluga na bazi švedskog stola). Deca do 2 godine- GRATIS, deca 2-7 god 50%; deca 7-12 god 30%
popusta.

Leave a Reply