DUBAI

Galerija

Lokacija

Program putovanja:

Prvi dan: Predviđeno poletanje aviona za Dubai letom FZ746 u 13:00h. Posluženje u avionu. Predviđeno sletanje u Dubai oko 21:15h po lokalnom vremenu. Transfer do hotela, smeštaj i nodenje.

Drugi – četvrti/ peti/ sedmi dan: Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme predviđeno za odmor, fakultativne izlete i druge aktivnosti.

Šesti/ osmi/ deseti dan: Rani jutarnji transfer do aerodroma, predviđeno poletanje aviona za Beograd letom FZ745 u 09:05h po lokalnom vremenu. Posluženje u avionu. Predviđeno sletanje u Beograd oko 12:15h. Kraj programa.

SVI DODATNI TROŠKOVI: 45EUR avio takse; 14EUR izdavanje karata Fly Dubai avio kompanije; 75EUR UAE viza i boravišna taksa* (pogledati napomenu)

Cenovnik

U cenu je uračunato:

Avio prevoz redovnom linijom avio kompanije FLY DUBAI na relaciji Beograd – Dubai – Beograd;

Usluga povratnog transfera na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom;

Usluga smeštaja i pratecih usluga u izabranom hotelu, na bazi izabranog broja noćenja;

Usluge predstavnika organizatora putovanja ili predstavnika inopartnera na destinaciji na srpskom jeziku;

Troškovi organizacije putovanja;

U cenu nije uračunato:

Troškove pribavljanja vize za UAE koji iznose EUR 75,00;

Avio takse koje u trenutku objavljivanja programa iznose oko EUR 45,00 koje se placaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 10 dana pred put (placaju se u dinarskoj protivvrednosti – takse su podložne promenama i ne mogu se platiti u ratama);

Trošak izdavanja avio karata avio kompanije Fly Dubai iznosi EUR 14,00; *Boravišna taksa (TOURISM DIRHAM, po odluci DTCM-a broj D/000/152/187 od 05.02.2014. godine) koja se placa u hotelu na licu mesta (prilikom ulaska ili izlaska iz hotela, u zavisnosti od hotelskih pavila) i iznosi: hoteli 5* ili više AED 20,00 po sobi, po noci; hoteli 4*/4*lux AED 15,00 po sobi, po noci; hoteli 3*/3*lux AED 10,00 po sobi, po noci; hoteli 2*/2*lux AED 10,00 po sobi, po noci. U slucaju smeštaja u smeštajnoj jedinici sa više soba taksa se placa za svaku sobu pojedinacno (1,00 EUR – oko 5,00 AED) Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (cene osiguranja nisu poznate u vreme objavljivanja Programa i bice dostupne u agenciji – preporucujemo) Osiguranje od otkaza turistickog putovanja (preporucujemo) Osiguranje od krađe ili oštecenja prtljaga (preporucujemo) Osiguranje na ime troškova pomoci i povratka sa turistickog putovanja (preporucujemo) Troškovi fakultativnih izleta u organizaciji inopartnera (prijavljivanje i placanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika organizatora putovanja za kvalitet i cenu) Individualni i dodatni hotelski troškovi.

Uslovi plaćanja: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, a.d., Beograd za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U uprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Način placanja: Gotovinski – uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, kada se rezervacija smatra potvrđenom, ostatak najkasnije 10 dana pre polaska (

Važne napomene: Ova ponuda važi za najnižu cenu povratne avio karte kompanije Fly Dubai u ekonomskoj klasi sa polaskom iz Beograda i podleže promeni u zavisnosti od raspoloživih mesta.

Dozvoljena težina prtljaga 20kg po osobi (dete do 2 godine 10kg I sklopiva kolica), a rucnog prtljaga 7kg po osobi. Svaki višak prtljaga se dodatno naplacuje (prema pravilima i tarifama koje odredjuje avio prevoznik, a na koje organizator putovanja nema uticaja). Deca od 0-2 godine placaju 25 € i nemaju mesto u avionu, ni pravo na Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja. Uz ove programe važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.

Kontakt

Olimpia Travel Agency
Stražilovska 15
tel: 021/6613-995

mob: 069/510-2480

Novosti


Vremenska prognoza

Novi Sad
November 17, 2019, 10:35
Bez padavina.
13°C
Subjektivno: 9°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 75%
Brzina vetra: 8 m/s JI
 

© Copyright 2016 - Olimpia Travel agencija