POLIHRONO

Polihrono je jedno od najpoznatijih mesta Halkidikija. Nalazi se na prvom prstu Kasandra. Okružen bujnom mediteranskom vegetacijom.
Današnji Polihrono osnovan je u 11-om veku, nedaleko od mesta gde je postojao antički grad Neapolis, i dobio je ime Polihrun (sa puno boja) zbog više različitih vrsta cveća koja su rasla na tom potezu.

Polihrono poseduje dugačku peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, naročito pogodnim za decu. Prirodne lepote, srdačnost i gostoljubivost domaćina, uređenost i dobra snabdevenost, garancija su za prijatan i nezaboravan odmor. U Polihronu se nalaze ambulanta, apoteka, pošta, veliki broj prodavnica i supermarketa, pekara, hotela, vila i apartmana, restorana, taverni, kafića, barova, picerija ekskluzivnih radnji i zlatara, rent a car agencija…

Put do Polihrona je veoma lak i neumarajući, autoputem E75. Dolaskom u Polihrono, u čijoj neposrednoj blizini se nalaze i druga dva poznata letovališta Pefkohori i Hanioti, naići ćete na pravo uživanje na šetalištu uz obalu tirkiznog mora, u brojnim tavernama, kafićima, umirujućem mirisu mora, zelenila i cveća. Polihrono je i dobilo naziv, koje u bukvalnom prevodu znači „dugovečan“. U Polihronu ćete pronaći i dobro opremlje markete u kojima ćete naći sve potrebne namirnice za vaše studije i apartmane. Smeštajni kapaciteti u Polihornu su odličnog kvaliteta i na dobrim lokacijama i prevashodno ih u ponudi agencije Hedonic travel možete pronaći po veoma povoljnim last minute cenama. U mestu postoji i malo igralište za decu sa ljuljaškama, klackalicama, toboganima, idealno mesto za mirno porodično popodne.

Za one koji žele aktivniji odmor postoji veliki izbor izleta u regiji Polihrona i Halkidikija. Među najpopularnijim izdvaja se krstarenje zalivom Toroneos, istraživanje prelepih zaliva Sitonije, poseta Solunu, ronjenje i još mnogo toga. 

VILA SAKIS

Vila Sakis  se nalazi u centru mesta Polihrono, na oko 80m od plaže. Nalazi se na idealnoj poziciji

HALKIDIKI AUTOBUSOM

Cela oblast je poznata po lepim širokim plažama, čisto plavom moru, borovim šumama i simpatičnim selima 

VILA NATALI

Vila Natali je idealna za ljubitelje ovog mesta, zbog odlične pozicije idealna je za porodice sa decom, ali i mlade parove

VILA XENIA

Apartman Xenia se nalazi u mirnom delu Polihrona na udaljenosti oko 150m od plaže, nedaleko od crkve.

VILA MATAMIS

Nalazi se u glavnoj ulici u Polihronu, udaljen 200 m od plaže i 50 m od trga. Idealna za odmor

VILA NIKOS

Vila Nikos se nalazi na oko 50 m ili minut hoda od plaže, u mirnom delu Polihrona i na nekoliko minuta hoda do supermarketa.

VILA TULIS

Vila je se nalazi na udaljenosti od 150m od mora. Apartmani imaju TV i klimu, kuhinju, kupatilo, terasu.

VILA STELA

Vila Stela je na 150m udaljenosti od mora. Vila ima kapacitet: 4/4 duplex apartmana, 2/5 duplex apartmana.

VILA PEPI

Vila Pepi se nalazi na 270m od plaže i oko 150m od starog trga i centra mesta. Vila se nalazi u prelepom vrtu.

VILA MIHALIS

Vila Mihalis nalazi se na 450 m od plaže u širem centru Polihrona. Poseduje moderno uređene apartmane.

VILA PANORAMA

Vila Panorama u Polihronu, smeštena je na uzvišici, a panorama koja se pruža iz vile Panorama će vas očarati.