POLIHRONO

Polihrono je jedno od najpoznatijih mesta Halkidikija. Nalazi se na prvom prstu Kasandra. Okružen bujnom mediteranskom vegetacijom.
Današnji Polihrono osnovan je u 11-om veku, nedaleko od mesta gde je postojao antički grad Neapolis, i dobio je ime Polihrun (sa puno boja) zbog više različitih vrsta cveća koja su rasla na tom potezu.

Polihrono poseduje dugačku peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, naročito pogodnim za decu. Prirodne lepote, srdačnost i gostoljubivost domaćina, uređenost i dobra snabdevenost, garancija su za prijatan i nezaboravan odmor. U Polihronu se nalaze ambulanta, apoteka, pošta, veliki broj prodavnica i supermarketa, pekara, hotela, vila i apartmana, restorana, taverni, kafića, barova, picerija ekskluzivnih radnji i zlatara, rent a car agencija…

Put do Polihrona je veoma lak i neumarajući, autoputem E75. Dolaskom u Polihrono, u čijoj neposrednoj blizini se nalaze i druga dva poznata letovališta Pefkohori i Hanioti, naići ćete na pravo uživanje na šetalištu uz obalu tirkiznog mora, u brojnim tavernama, kafićima, umirujućem mirisu mora, zelenila i cveća. Polihrono je i dobilo naziv, koje u bukvalnom prevodu znači „dugovečan“. U Polihronu ćete pronaći i dobro opremlje markete u kojima ćete naći sve potrebne namirnice za vaše studije i apartmane. Smeštajni kapaciteti u Polihornu su odličnog kvaliteta i na dobrim lokacijama i prevashodno ih u ponudi agencije Hedonic travel možete pronaći po veoma povoljnim last minute cenama. U mestu postoji i malo igralište za decu sa ljuljaškama, klackalicama, toboganima, idealno mesto za mirno porodično popodne.

Za one koji žele aktivniji odmor postoji veliki izbor izleta u regiji Polihrona i Halkidikija. Među najpopularnijim izdvaja se krstarenje zalivom Toroneos, istraživanje prelepih zaliva Sitonije, poseta Solunu, ronjenje i još mnogo toga. 

VILA KOSMAS

Vila Kosmas nalazi se na samo 30 metara od plaže i desetak metara od glavne šetališne ulice. Svi studiji su delimično renovirani 2018.

VILA KOSTAS

Vila Kostas se nalazi u Polihronu, udaljena svega 20 m od plaže. Iza vile se nalazi dvorište koje je pogodno za boravak i zabavu dece.

VILA LENAS GARDEN

Vila Lenas Garden se nalazi u mirnijem delu Polihrona, udaljena oko 50m od plaže i oko 150m od centra.

VILA ALEKSANDRA STAR

Vila Aleksandra star je odlično pozicionirana, nalazi se u neposrednoj blizini glavne ulice a od plaže je udaljena oko 50m.

VILA EVA

Vila Eva se nalazi u mirnom delu Polihrona, na oko 100 metara od plaže. Kompletno je renovirana za sezonu 2023.

VILA LAKIS 1

Vila Lakis 2 se nalazi na samo 100 metara od plaže i na par minuta hoda od centra Polihrona. Smeštena pored vile Lakis 1

VILA LAKIS 2

Vila Lakis 2 se nalazi na samo 100 metara od plaže i na par minuta hoda od centra Polihrona. Smeštena pored vile Lakis 1

VILA LEMONIS

Vila Lemonis se nalazi u centralnom delu Polihrona na oko 160 metara udaljenosti od plaže. Vila je novijeg datuma

VILA MARIANNA STUDIOS

Vila Marianna studios nalazi se na 200m od plaže, iznad crkve u Polihronu. 

VILA CRISTAL MAGIC

Vila Cristal Magic nalazi se na 300m od plaže, iznad crkve, preko puta vile Mariana. 

VILA SAKIS

Vila Sakis  se nalazi u centru mesta Polihrono, na oko 80m od plaže. Nalazi se na idealnoj poziciji

HALKIDIKI AUTOBUSOM

Cela oblast je poznata po lepim širokim plažama, čisto plavom moru, borovim šumama i simpatičnim selima 

VILA NATALI

Vila Natali je idealna za ljubitelje ovog mesta, zbog odlične pozicije idealna je za porodice sa decom, ali i mlade parove

VILA MATAMIS

Nalazi se u glavnoj ulici u Polihronu, udaljen 200 m od plaže i 50 m od trga. Idealna za odmor

VILA NIKOS

Vila Nikos se nalazi na oko 50 m ili minut hoda od plaže, u mirnom delu Polihrona i na nekoliko minuta hoda do supermarketa.

VILA STELA

Vila Stela je na 150m udaljenosti od mora. Vila ima kapacitet: 4/4 duplex apartmana, 2/5 duplex apartmana.

VILA PEPI

Vila Pepi se nalazi na 270m od plaže i oko 150m od starog trga i centra mesta. Vila se nalazi u prelepom vrtu.

VILA PANORAMA

Vila Panorama u Polihronu, smeštena je na uzvišici, a panorama koja se pruža iz vile Panorama će vas očarati.