OSTRVA

Grčka ostrva – u Grčkoj postoji oko 1400 ostrva. Od tog broja samo ih je 227 naseljeno, dok ostatak predstavljaju potpuno mala i nenaseljena ostrva. Samo 78 ostrva ima više od stotinu stanovnika. Grčku svake godine posećuje 9,9 miliona stranih turista. Ako i vi odlučite biti jedan od njih, pred vama je teška odluka koje od grčkih ostrva posetititi u ovoj prekrasnoj zemlji Bogova.

Svako je grčko ostrvo jedinstveno i čuva vlastite tradicije, kulturu i prošlost koja je svuda u Grčkoj duboko isprepletena s modernim životom. Neka su ostrva mirna i tiha, neka divlja, nude vam neverojatne plaže i sjajna arheološka nalazišta, a svuda u Grčkoj možete očekivati posebno ljubazne domaćine kao i gastronomske specijalitete za pamćenje.

Grčka ostrva koja najviše privlače posetioce su Krf, Krit, Zakintos, Skiatos, Lefkada, Tasos, Rodos, Kefalonija, Skopelos, Santorini, Mikonos

Izaberite jedno od mnogobrojnih grčkih ostrva i provedite nezaboravan odmor. Upoznajte se sa kulturno istorijskim nasleđem ostrva, obiđite najbolje plaže, uživajte u tradicionalnoj hrani, dobrom vinu i zalasku sunca na Mediteranu.

MAPA

POGLEDAJTE NAŠU PONUDU