METAMORFOZIS

METAMORFOZIS je smešten na severnom delu zapadne obale Sitonije, predelu pokrivenom gustom borovom šumom tako da ovo mesto zbog savršene kombinacije mikroklima predstavlja vazdušnu banju u punom smislu te reči. Zelenilo i bujna vegetacija spuštaju se do samih obala mnogih lepih plaža sa pogledom na zapadnije poluostrvo Kassandra.

U samom mestu velika je ponuda smeštaja, taverni, prodavnica, kafea, a u neposrednom okruženju smešteni su i mnogi hoteli uglavnom sa kvalitetnom i potpunom ponudom. Blizina mesta NIKITI, odličan položaj u odnosu na oba kraka magistrale koja vodi ka plažama zapadne odnosno istočne obale svakako čine Metamorfozis dobrim izborom kako za stacionarnu, tako i za aktivnu varijantu odmora.

Plaža u mestu Metamorfozi je prošarana stenama, koje izbijaju iz peska, i borovima koji daju prirodni hlad. Plaža poseduje plavu zastavicu za čistu vodu. Do nje se dolazi iz centra mesta, spuštanjem niz stepenice. U centru možete kupiti giros (veoma je dobar) ili sladoled, na par minuta od same plaže.

U blizini mesta (na 50 kilometara) se nalazi pećina Petralona koja je otkrivena 1959 godine. Otvorena je za javnost i puna je bogatog  pećinskog nakita. Poseduje i mali arheološki muzej na samom ulazu u pećinu. Pročitajte više OVDE

Blizu Metamorfozija se nalaze ruševine Olintosa, jednog od grčkih gradova starog 3000 godina.

VILA METAMORFOZIS

Nalaze se u centru mesta, u blizini crkve i hotela Simeon i raspoređeni su u dve vile.

VILA PETRIDIS

Apartmani su okruženi su zelenilom, travnjakom i cvećem. Udaljeni 50m od plaže

VILA REVEKA

Vila Reveka se nalazi u centru Metamorfozisa na minut hoda od plaže

VILA MAKIS HOUSE

Vila je udaljena od plaže na oko 250 metara i nalazi se u neobično lepom ambijentu,