METAMORFOZIS

METAMORFOZIS je smešten na severnom delu zapadne obale Sitonije, predelu pokrivenom gustom borovom šumom tako da ovo mesto zbog savršene kombinacije mikroklima predstavlja vazdušnu banju u punom smislu te reči. Zelenilo i bujna vegetacija spuštaju se do samih obala mnogih lepih plaža sa pogledom na zapadnije poluostrvo Kassandra.

U samom mestu velika je ponuda smeštaja, taverni, prodavnica, kafea, a u neposrednom okruženju smešteni su i mnogi hoteli uglavnom sa kvalitetnom i potpunom ponudom. Blizina mesta NIKITI, odličan položaj u odnosu na oba kraka magistrale koja vodi ka plažama zapadne odnosno istočne obale svakako čine Metamorfozis dobrim izborom kako za stacionarnu, tako i za aktivnu varijantu odmora.

Plaža u mestu Metamorfozi je prošarana stenama, koje izbijaju iz peska, i borovima koji daju prirodni hlad. Plaža poseduje plavu zastavicu za čistu vodu. Do nje se dolazi iz centra mesta, spuštanjem niz stepenice. U centru možete kupiti giros (veoma je dobar) ili sladoled, na par minuta od same plaže.

U blizini mesta (na 50 kilometara) se nalazi pećina Petralona koja je otkrivena 1959 godine. Otvorena je za javnost i puna je bogatog  pećinskog nakita. Poseduje i mali arheološki muzej na samom ulazu u pećinu. Pročitajte više OVDE

Blizu Metamorfozija se nalaze ruševine Olintosa, jednog od grčkih gradova starog 3000 godina.

APARTMANI SIGO

Sigo apartmani se nalaze na oko 250m od plaže.

VILA METAMORFOZIS

Nalaze se u centru mesta, u blizini crkve i hotela Simeon i raspoređeni su u dve vile.

VILA REVEKA

Vila Reveka se nalazi u centru Metamorfozisa na minut hoda od plaže