NEOS MARMARAS

Neos Marmaras je jedno od kosmopolitskih sela na Halkidikiju. To je slikovito selo koje je niklo na vrhu brda, a danas privlači na hiljade posetilaca svakog leta i ima sve što privlači turiste: hotele, restorane, riblje taverne, barove, kafane, sportove na vodi…

Neos Marmaras je vrlo romantično mesto. Zahvaljujući fantastičnoj prirodi, ono privlači i one koji vole mirniji odmor. Međutim, u isto vreme Neos Marmaris je vrloživo mestašce u kojem su uslovi za izlaske i dobar provod vrlo povoljni.

 

Njegova gradska plaža je više puta nagrađivana “ Plavom zastavicom” a na samom njenom kraju nalazi se najveći i najluksuzniji hotelski kompleks Porto Carras. Prelepe plaže, kristalno čisto more, marina za jahte i brodove, borova šuma koja sakriva brojne peščane uvale nadomak samog mesta, samo su neke od karakteristika ovog lepog gradića koji privlači turiste svake godine. Veliki broj restorana, taverni, nekoliko barova ispuniće očekivanja onih koji zabavu nalaze u noćnom životu, a za avanturiste postoji pregršt izleta brodom i autobusom do najlepših plaža Sitonije i mnogobrojnih zanimljivih lokaliteta.

Sa samo oko 3.000 stalnih stanovnika tokom godine, u letnjem periodu grad može da se poveća do 20.000 u toku turističke sezone. U mestu možete naći sve, od raznih hotela i apartmana, zajedno sa restoranima i tavernama, kako bi se zadovoljile različite potrebe turista. Neos Marmaras ima ponešto za svakoga.
Mesto kombinuje more i brda, divlju zabavu i romantične šetnje, međunarodnu i grčku kuhinju na jedinstveni način.

Šetnja pored mora pruža posetiocima jedinstven pogled na Neos Marmaras i nenaseljeno ostrvo Kelifos u obliku kornjače.

VILA VULA

Vila Vula se nalazi  na odličnoj lokaciji, u II centru Neos Marmarasa, na šetalištu pored mora. Udaljena je 350 metara od gradske plaže.

VILA BELLA VISTA

Vila Bella Vista se nalazi u blizini najlepše gradske plaže Neos Marmarasa, koja je poznata po prirodnoj hladovini, na svega 200m.

VILA SULTANA

Vila Sultana je locirana u prvom redu, na svega 50 metara od gradske plaže. Zbog dobre pozicije, vila je preporuka za sve kategorije turista.

VILA SISI

Vila Sisi se nalazi na 150m od mora, iznad fudbalskog stadiona, a na 300m od gradske plaže. U blizini dobro opremljenog supermarketa.

VILA TEODOSIS

Vila Teodosis se nalazi u strogom centru Neos Marmarasa. Od mora je udaljena 50m a od gradske plaže je udaljena 450 m.

VILA MARMARAS

Vila Marmaras se nalazi uz obalu u mirnom delu Neos Marmarasa, na svega 20-ak metara od male plaže, dok je od Paradiso plaže udaljena oko 800m.

VILA NEFELI

Vila Nefeli se nalazi na uzvisenju na 270m od Paradizo plaze, a na oko 500m od centra mesta. 

NEOS MARMARAS AUTOBUSOM

Neodoljivi gradić sa dve duge peščane plaže i izuzetnom bojom mora, osvaja zauvek.

VILA J&P

Vila se nalazi na obali Paradizo plaže Smeštaj: Studiji za dve i tri osobe

VILA ANESIS

Aparthotel Anesis je udaljen 200 m od gradske plaže, renovirana je 2015 godine.

VILA ALFA ALFA

Vila se nalazi se na najboljoj lokaciji na samo 30 metara od gradske plaže

VILA JANIS 2

Vila Janis 2 je udaljena 120 m od gradske plaže, sa enterijerom koji obiluje mermerom.

VILA JANIS 1

Vila Janis 1 je udaljena 80 m od gradske plaže (Porto Carras), lepo je opremljena