SIVOTA

Ovu destinaciju turisti nazivaju očaravajućom i vraćaju se u nju svake godine. Sivota je okružena zalivima, ostrvima, zelenim brdima. Iako je zovu Grčkim Karibima, Sivota najvise podseca na Norveske frojdove. Kristalno čisto more i prelepe plaže čine da ovo mesto privlači na hiljade turista.

Sivota se nalazi u severozapadnoj Grckoj, pripada Oblast Epir, u regiji Tesprotija koja se proteže na oko 1.500 kvadratnih kilometara. Sedište ove regije je grad i Iuka Igumenica.

Savršeni klimatski uslovi, mediteransko rastinje uz razuđenu obalu, četinari na obodima planinskih masiva, čiste vode Jonskog mora, živopisna sela sa maslinjacima i vinogradima karakteristike su ove regije koje na posetioce deluju opijajuće.

ivota je fantastičan izbor za sve koji traže lepu i netaknutu destinaciju za odmor. Sivota je mirna kopnena luka, koja predstavlja centar mesta sa svojom malom marinom. Luka sa kamenom rivom, jahte i brodice usidrene u luci, uvale sa peščanim i kamenim plažama svuda unaokolo i grupa ostrva sa svojim posebnim plažama čine Sivotu idealnim mestom za odmor. Bistro more i razuđena obala omogućuju Vam da svakodnevno menjate plaže. Plaže do kojih možete doći pešice su Zeri, Zavia i Mega Ammos a brodom možete doći i do najpoznatije Piscina kao i Diapori. Maslinovo ulje, lokalni likeri i med su ono što morate probati ili kupiti ukoliko ste u Sivoti. Sivota je raj za brodove, a kosmopolitska marina je sofisticirana kolekcija luksuznih jahti, idealnih za uživanje u suncu, kao i za sanjarenje! Letovanje u Sivoti je za sve turiste koji žele da se zaista opuste od dnevne gužve i vreve. Mesto postaje must-see za svakoga ko želi grčki odmor u zaista tradicionalnom okruženju.

MAPA

VILA EMILY

Vila Emily nalazi se na odličnoj lokaciji, udaljena oko 50m od marine 

VILA ARMONIADES

Vila Armoniades je potpuno nova vila, moderne arhitekture, sa puno ukusa

VILA IRINI

Vila se nalazi u mirnom delu u lepo uređenom dvorištu,  5 min od plaže

VILA MOURTEMENO

Vila Mourtemeno se nalazi u širem centru Sivote na oko 500 m od plaže

VILA MOURTEMENO SIVOTA

Vila se nalazi u širem centru Sivote na oko 500 m od plaže

VILA HARA SIVOTA

Nalazi se preko puta luke, na oko 250m od centra i na oko 300m od plaže.

VILA DALLAS

Nalazi se u centralnom delu Sivote, samo 120 m od luke u blizini supermarketa.

VILA MOSHOS

Nalazi se u blizini luke, na oko 400 metara od plaže i na oko 200 metara od centra.

VILA BAYWATCH

Nalazi se na oko 500 metara od najblize plaže Agios Anastasios

VILA LONG SUMMER

Vila je udaljena oko 400m od plaže Zavia i 700m od luke. Vila ima zaseban parking.