HOTEL AMARINA RESORT AQUAPARK 5* ABU SOMA

HOTEL AMARINA RESORT AQUAPARK 5* ABU SOMA

Hotel Amarina resort aquapark 5* Abu Soma – Hurgada 

Hotel se nalazi u mestu Soma Bay, udaljen je oko 52km od Hurgade i aerodroma u Hurgadi, od centra Safage oko 5km.

Hotel je otvoren u avgustu 2019. godineResort u ponudi ima 393 smeštajne jedinice raspoređene u nekoliko zgrada koje imaju od 3 do 5 spratova. Gostima je na raspolaganju pet bazena (ukupne površine oko 2.300m²), nekoliko a la carte restorana i barova. Hotel se preporučuje gostima svih uzrasta, porodicama sa decom kao i svim ljubiteljima sportova na vodi.

Za decu tu su mini klub (3-6 godina), dečiji klub (7-12 godina), teens klub (13-17 godina), mini disko, bazen, animacije i sportske aktivnosti.

Plaža

Nalazi se na peščanoj plaži, dugačkoj 200m. Ležaljke, suncobrani i peškiri su na raspolaganju gostima hotela i ne naplaćuju se dodatno.

Smeštaj

Hotel ima 393 smeštajne jedinice i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, set za čaj i kafu, Wi-Fi internet, fen za kosu, balkon ili terasu. Standard sobe su veličine 30-35m², sobe imaju jedan francuski ležaj ili dva single kreveta. Porodične sobe su veličine 32-36m², imaju 2 odvojene sobe u kojima je u jednoj sobi francuski ležaj i u drugoj dva odvojena kreveta.

Plaća se:  telefon, room service, minibar.

Hrana i piće

Usluga u hotelu Amarina resort aquapark 5* je All inclusive – rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, hotel u ponudi ima i nekoliko a la carte restorana – Zeina (orijentalna kuhinja), Luca Toni (italijanska kuhinja), Chopsticks (azijska kuhinja, očekuje se otvaranje u toku zimske sezone), Amarina Club (internacionalna kuhinja, očekuje se otvaranje u toku zimske sezone). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Le Gourmet, Turquoise, Tropicana Bar, Aqua Fun, Sea Shark, Caribbean Bar, Pirates Bar, London Pub i Sky Lounge. U koncept su uključeni sladoled, palačinke, grickalice, kafa, čaj i kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića,

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, shisha, pića iz minibara i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Hotel ima 5 bazena sa izdvojenim delom za decu i bebe (jedan bazen se greje u zimskoj sezoni), dečiji bazen sa mini akva parkom, akva park sa 7 tobogana, Wi-Fi internet, bilijar, streličarstvo, teretana, odbojka i dva teniska terena, razne animacije, i predstave tokom večeri.

Plaća se: 
frizerski salon, SPA centar (masaže, sauna, parno kupatilo kao i svi tretmani za negu tela), sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, časovi tenisa, ronjenje i oprema za ronjenje, bankomat, butik, fotograf, apoteka, doktor, servis za pranje veša.

 

Leave a Reply