HOTEL BARON PALACE SAHL HASHEESH 5*-HURGADA

GALERIJA

Hotel  BARON PALACE  SAHL HASHEESH 5* –HURGADA, Egipat

Hotel Baron Palace se nalazi se u oblasti Sahl Hasheesh na svojoj plaži, oko 17 km južno od aerodroma i oko 20 km od centra Hurgade.

 

Opšti podaci

 

Resort je otvoren 2014. godine i zauzima površinu od 100.000m2 od kojih je  80.000m2  lepo uređena bašta sa palmama, a nekoliko bazena  zauzima površinu od 5.000 m2. Uređen je po najvišim svetskim standardima, najbolji je u ovom hotelskom lancu i jedan od najluksuznijih hotela u Egiptu.

Hotel je koncipiran tako da su u jednom delu hotela sadržane aktivnosti za decu i animacije, a u drugom delu hotela je koncept bez animacija tako da se ovaj hotel može preporučiti i porodicama sa decom, ali i parovima koji žele uživaju u tišini.

Za decu tu su mini klub, junior klub, igralište na plaži, dečiji restoran, bioskop i bazen.

 

Plaža

Hotel ima lepo uređenu peščanu plažu (600m). Na plaži je jedan manji deo sa koralnim grebenom, koji  privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna  zona sa plitkom vodom. Hotel ima posebno izdvojen deo sa dečijim sadržajem na plaži i bazenu. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

 

Smeštaj

 

Hotel poseduje 615 moderno opremljenih soba. Sve sobe imaju: LCD SAT TV, Wi-Fi internet, aparat za čaj/kafu, klima uređaj, sef, telefon, kupatilo i mini bar.

Classic Standard sobe su površine oko 45m2 i imaju balkon/terasu i pogled na resort ili pustinju (doplata za pogled na bazen i more).

Family sobe, površine oko 52m2, uglavnom se nalaze u prizemlju sa pogledom na resort/pustinju (uz doplatu pogled na more).

Suite swim up su površine oko 52m (samo za odrasle).

Plaća se: telefon, room service.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

 

Hrana i piće

 

Usluga je premium all inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel raspolaže sa 16 nagrađivanih restorana i barova: Asian, Egyptian, Italian, Mexican, Teppanyaki Restaurant & Sushi Bar – uz doplatuSeafood & BBQ gde je obavezan dress code i prethodna rezervacija. Gala večera je besplatna jednom nedeljno. Barovi: Palace Lobby Lounge Bar, Infinity Pool Bar and Lounge, La salsa bar and club, Bella Vista Italian Lounge, Baron Club lounge (samo za odrasle), The Niche bar i Teenagers Bar. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine i poslastice u određeno vreme na određenim mestima.

Po dolasku  svi gosti dobijaju voće u sobi, aparat za grejanje vode za čaj i kafu u sobi, mini bar se svakog dana  dopunjuje besplatno sa dve flašice vode, sokovima i dve limenke piva.

Plaća se: ceđeno voće, nargila, turska kafa, kokteli, uvozna alkoholna pića i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Hotel  BARON PALACE  SAHL HASHEESH 5* – Ostali sadržaji

Lekar, štampa, usluga pranja i peglanja veša, konferencijska sala.

 

Sport i zabava

 

3 bazena na otvorenom (glavni bazen sa infinity efektom, bazen za opuštanje bez animacija i Cascade bazen), dečiji bazen, jacuzzi. Tokom zimske sezone se greju svi bazeni (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su: časovi orijentalnog plesa, dnevna i večernja animacija, odbojka i fudbal na pesku, aerobik, vaterpolo, boćanje, stoni tenis, teniski tereni, bilijar, tenis,WiFi (u celom resortu),

Plaća se: sportovi na vodi, cigarete, osvetljenje teniskih terena i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Sauna, parno kupatilo, jacuzzi, teretana.

Plaća se: masaže i ostali tretmani.

Leave a Reply