VILA BEČIĆI 2*

Galerija

Lokacija

HOTEL „BEČIĆI“ 2* – se nalazi na atraktivnoj lokaciji koja zauzima centralno mesto na plaži u Bečićima, 4 km udaljen od Budve. Okružen zelenilom, hotel je idealan za porodični odmor. Hotel ima 106 soba i 5 apartmana, kao i 5 soba u potkrovlju. Svaka soba ima klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu), frižider i kablovsku TV. U sklopu hotela se nalazI: restoran, fitnes centar, tereni za odbojku, fudbal, košarku, rukomet, mini golf, bilijar, stoni tenis, parking, dečije igralište sa klackalicama, toboganima i penjalicama. Besplatni program animacije nudi zanimljive i raznovrsne aktivnosti za decu i odrasle, počinje u 09:00 i traje sve do kasnih večernjih sati. Ishrana je na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto).

Cenovnik

NAPOMENA: PUTNICI SU U OBAVEZI DA SE PRILIKOM REZERVACIJE OPREDELE ZA ODREĐEN TIP SMEŠTAJA ( SOBE SA TERASOM / POGLED MORE / POGLED PARK) I NE POSTOJI MOGUĆNOST NAKNADNIH IZMENA !!!

AUTOBUSKI PREVOZ: Polazak iz Novog Sada u 17:00 sa parkinga kod hotela “Sajam” (doplata 20 EUR), iz Beograda u 19:00 sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42, dan ranije od datuma u tabeli, povratak iz Bečića oko 19:00 poslednjeg dana boravka (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju).

Cena povratne karte: 35 EUR za odrasle, 25 EUR za decu do 12 godina. Cena karte u jednom pravcu: 25 EUR.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – Polazak autobusa u 19:00 sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 i nastavak putovanja prema Bečićima.

2.dan – Dolazak u Bečiće u prepodnevnim satima. Smeštaj u sobe najranije od 13:00.

2.-10.dan – Boravak u hotelu “Bečići” 2* na bazi 9 polupansiona (doručak i večera – švedski sto).

11.dan – Napuštanje soba najkasnije do 09:00. Polazak za Beograd oko 19:00 u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju).

12.dan – Dolazak u Beograd / Novi Sad u jutarnjim satima. Kraj usluga.

ARANŽMAN OBUHVATA: Smeštaj u hotelu “Bečići” na bazi 9 polupansiona (doručak i večera – švedski sto), organizaciju aranžmana.

ARAMŽMAN NE OBUHVATA: Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd-Bečići-Beograd, boravišnu taksu i osiguranje (plaća se na licu mesta – 1.3 eur po osobi po danu), individualne troškove.

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke Addiko Bank a.d. za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA: 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska, na rate čekovima građana do kraja decembra 2018.god.,putem administrativne zabrane.

POPUSTI ZA DECU:

– dete do 2 god. – gratis u zajedničkom ležaju i nema ishranu

– dete od 2-12 godina u zajedničkom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust 50%

– prvo dete od 2-12 god. u sopstvenom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust 30%, drugo dete od 2-12 god. u zajedničkom ležaju ostvaruje popust 50%

Navedeni popusti važe samo u pratnji 2 odrasle (plative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja.

Kontakt

Olimpia Travel Agency
Stražilovska 15
tel: 021/6613-995

mob: 069/510-2480

Novosti


Vremenska prognoza

Novi Sad
November 16, 2019, 03:48
Uglavnom oblačno.
14°C
Subjektivno: 10°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 71%
Brzina vetra: 6 m/s JI
 

© Copyright 2016 - Olimpia Travel agencija