HOTEL CONTINENTAL HURGADA 5*

HOTEL CONTINENTAL HURGADA 5*

Hotel CONTINENTAL 5* – Hurgada 

Hotel je savršeno ušuškan u zalivu sa predivnom plažom i privatnom marinom. Od 2017. godine nosi naziv Continental Hurghada Resort (do tada je bio deo lanca Movenpick). Zbog svoje lokacije i sadržaja predstavlja dobar izbor za odmor.

Za decu su tu dečiji klub Snoopy (4-12 godina), mini disco, čuvanje dece.

Plaža

Peščana plaža je prostrana i lepo uređena (dužina oko 1km). Važi za jednu od najlepših plaža u regiji Crvenog mora. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Smeštaj

Hotel ima ukupno 529 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju balkon ili terasu, sef, klima uređaj, fen za kosu, TV sa satelitskim kanalima.

Superior sobe su površine oko 50m2.

Deluxe sea view sobe imaju bolji pogled od standardnih (pogled na more ili bazene).

Porodične sobe imaju površinu oko 70m2  i sastoje se od dve sobe i dva kupatila.

Plaća se: mini bar, telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga je all inclusive i obuhvata:  doručak, ručak i večeru (samoposluživanje – izbor više vrsta jela, po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana Caribbean, hotel ima 5 a la carte restorana: Tortuga Beach grillBarbeque,italijanski restoran La Palma i Fish (uz doplatu) koje gosti mogu da koriste jednom za vreme boravka, restoran na plaži i pored bazena, kao i nekoliko barova: Aloha lobby-barJamaica, Melody Gazebo bar, Mauritanija Aladin Caffe, Cuba Beach Bar, Carribeano Lounge & Disco Bar, Coco Loco Bar.

Pića koja su obuhvaćena ovom  uslugom su: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u određeno vreme (sokovi, voda, kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića). Ulazak u diskoteku je besplatan za goste hotela ali se konzumacija pića posle ponoći dodatno naplaćuje. Jedna flašica vode po osobi se dobija prilikom dolaska u hotel a nakon toga voda se koristi bez naknade sa dispanzera u barovima, dok se flaširana naknadno naplaćuje. Alkoholna pića se naplaćuju posle ponoći u svim barovima. „La Palma Italian Restaurant” utorkom se organizuje specijalna večera sa svećama koja se naknadno naplaćuje.

Hotel Caribbean world resort 5* ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). Sve nepomenuto se naknadno naplaćuje.

Ostali sadržaji

Hotel ima tri bazena za odrasle (jedan bazen se greje u toku zime) i jedan za decu (koji se greje u toku zime), mali aqua park sa tri tobogana za odrasle i dva za decu, centar za ronjenje, amfiteatar za 500 osoba, fitness centar, WiFi besplatan u lobiju, Internet  caffe, dečiji klub, stoni tenis, bilijar, terene  za  razne sportove:  tenis (uveče se naplaćuje), fudbal, boćanje, košarka, vaterpolo, odbojka na plaži, shuttle bus.

Plaća se: internet, frizerski salon, banka, lekar, prodavnice, pranje veša, spa centar (sauna, hamam, jacuzzi, Thai, Moroccan – melia, Aroma i face masaža).

Leave a Reply