HOTEL DESERT ROSE RESORT 5*-HURGADA

GALERIJA

Hotel  Desert Rose Resort 5* –HURGADA, Egipat

Hotel Desert Rose serot se nalazi u južnom delu Hurgade na svojoj plaži, oko 10km od centra i aerodroma.

 

Opšti podaci

Hotelski kompleks zauzima površinu od oko 300.000m2.Hotel je poznat po vrhunskoj usluzi, dobrom sadržaju i prelepoj plaži dugoj oko 1km u obliku lagune koja je idealna za porodice sa decom. Kompleks se sastoji od 6 blokova i u ponudi ima 912 smeštajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju bazeni, nekoliko a la carte restorana i barova. 

Za decu tu su dečiji klub (4-12 godina), igralište, bazen, mini disko i razne animacije.

Plaća se: čuvanje dece.

 

Plaža

 

Peščana plaža je lepo uređena dužine oko 1km u obliku lagune koja je idealna za porodice sa decom. Pored glavne plaže u laguni, hotel ima i dve manje plaže na otvorenom moru kao i ponton. Jedan mali deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet. Ima dva bara koji služe piće i užinu, a gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

 

Smeštaj

 

Kompleks raspolaže sa 912 smeštajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, sef, SAT LCD TV, mini bar, fen za kosu.
Standardne sobe su veličine oko 32m2 i mogu imati pogled na baštu, bazen ili bočni pogled na more. 
Superior sobe su renovirane i veličine su oko 32m2, u ovim sobama Wi-Fi internet je besplatan i mogu imati pogled na baštu ili bazene.
Porodične sobe sa pogledom na vrt po površini su malo veće od standardne sobe, sastoje se od jedne sobe i imaju tri ležaja. 
Deluxe club sobe su veličine oko 32m2 i nalaze se na laguni sa direktnim pogledom na more.
Suite deluxe club sobe su veličine oko 64m2 i nalaze se na laguni sa direktnim pogledom na more, sastoje se od spavaće sobe i dnevnog boravka.

Plaća se: telefon, room service.

 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – rani doručak, doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Pored glavnog restoranan hotel ima 4 a la carte restorana (gosti mogu više puta u toku boravka da koriste ručak ili večeru uz prethodnu rezervaciju bez doplate) – La Dolce Vita-italijanski restoran, Il Delfino – riblji restoran, Fattoosh – libanski restoran i El Ranchero-meksički restoran. Gostima su na raspolaganju i barovi – Tropicana, Club Soda, Sunset Bar, Blue Lagoon, Sand Bar, Sea Breeze, Rose Bar, Harry’s Bar, The Dance Club, Bella Vista i Ali Baba. U konceptu su i užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Ali Baba bar,  doručak u restoranu IL Delfino, sve ostalo van koncepta.

 

Ostali sadržaji

 

 Frizerski salon, lekar, šatl bus prevoz do centra Hurgade, dve konferencijske sale, bankomat.

 

Hotel Desert Rose Resort 5* – Sport i zabava

 

Hotel ima tri velika bazena (bazen bez aktivnosti, olimpijski bazen i otvoren bazen sa animacijama), deo u bazenu predviđen za mlađu decu sa dva tobogana, akva park sa 6 tobogana. Bazen sa animacijama i akva park se greju tokom zimske sezone (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su: stoni tenis, tereni za razne sportove: fudbal, boćanje, košarku, tenis i odbojku, odbojka na plaži, gimnastika u vodi, zumba, step aerobik, karaoke, časovi trbušnog i latino plesa, kao i mnoge dnevne i večernje animacije, besplatan internet u superior sobama i javnim prostorijama hotela.

Plaća se: osvetljenje teniskih terena i oprema za tenis, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

 

Za najmlađe

 

Dok će oni uživati u svom odmoru sa All Inclusive uslugom, vi ćete uživati da ih vidite širokog osmeha.

Dečiji klub Ružica će vam omogućiti savršen porodični odmor i učiniće sve članove porodice srećnim.

Igra, zabava i učenje. U specifičnom prostoru i sa programima koji su prilagođeni svakom uzrastu, Klub Ružica nastao je inspirisan onom fazom detinjstva u kom na odmoru nastaju najsnažniji utisci, živopisnih boja. Sport, istraživanje, umetnost, večernja  mini zabava, predstave… po jedan nezaboravan trenutak za svakoga.

Kroz brojne aktivnosti koje nudimo, mališani imaju mogućnost  da izgrade ispravne vrednosti koje će im biti dobri saputnici kroz čitav život: prihvatanje i tolerancija, hrabrost i vera u sebe, jednakost, široka shvatanja, timski rad, kreativnost, saradnja.

Aktivnosti i zabava:

-svakodnevno plivanje u moru i časovi plivanja u moru

-mini fudbal, odbojka na plaži

-različite vrste plesa

-umetničke radionice, pozorište, društvene igre

-takmičenja u pevanju, plesu, kuvanju, izradi frizura, takmičenje talentovanih, maskenbal

-večera na plaži uz muziku i ples, igra potrage za izgubljenim blagom, igra pirata, grupne igre u pesku…

Tematski dani prepuni različitih iznenađenja.

Spa & wellness

Gostima je na raspolaganju korišćenje teretane besplatno.

Plaća se: sauna, parno kupatilo, masaže i ostali tretmani.

 

Leave a Reply