HOTEL GRAVITY SAHL HASHEESH 5*-HURGADA

GALERIJA

Hotel  GRAVITY SAHL HASHEESH 5* –HURGADA, Egipat

Hotel  GRAVITY SAHL HASHEESH 5*  se u mestu Sahl Hasheesh, oko 25km od aerodroma i oko 28km od centra Hurgade.

 

Opšti podaci

Resort je otvoren 2018-te godine, zauzima površinu od 30.460m².  Kompleks se sastoji od glavne zgrade i 20 vila tipa bungalov i raspolaže sa 423 sobe. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i nekoliko a la carte restorana, 7 bazena sa ukupnom površinom od 4.800m².  Hotel ima svoju marinu.

Za decu tu su mini klub, igralište, dečiji bazen.

 

Plaža

Hotel poseduje privatnu peščanu plažu širine 220m na kojoj je jedan deo sa koralnim grebenom, što privlači velki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu.

 

Smeštaj

 

Hotel raspolaže sa 423 smeštajne jedinice od kojih svaka ima balkon/terasu, SAT TV, klima uređaj, sef, ketler, mini bar, fen za kosu, Wi Fi internet.
Superior  sobe imaju oko 28m²

Porodične sobe imaju oko 45m² i sastoje se od dnevnog boravka i sobe sa bračnim ili dva single ležaja.

Plaća se: telefon, room service.

 

Hrana i piće

 

Usluga u hotelu je All inclusive – rani doručak, doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, hotel raspolaže i sa nekoliko a’ la carte restorana – meksički i brazilski, italijanski, orijentalni, azijski ( orijentalni i brazilski a’ la carte restorani su besplatni u toku boravka od minimum 7 dana uz prethodnu rezervaciju), a tu su i barovi – 7K Lounge Bar, La Wien Lobby bar, Splash Pool and Beach bar, Arabesque Oriental Bar, Carina Disco bar. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, glavni obroci i užine u određeno vreme na oderđenim mestima.

Plaća se:  ceđeno voće, nargila, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restorani i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

 

Ostali sadržaji

Frizer, konferencijska sala, servis za pranje i peglanje veša, lekar, prodavnice.

 

Sport i zabava

Hotel ima 7 bazena. Tokom zimske sezone se greje jedan bazen za odrasle i jadan dečiji bazen ( što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela). Od ostalih aktivnosti tu su: odbojka na plaži, fudbal, boćanje, trbušni ples, aerobik, zumba, vaterpolo, stoni tenis, jutarnja gimnastika, kao i večernji program.

Plaća se: bilijar, ronjenje, sportovi na vodi, iznajmljivanje vozila za golf i bicikla i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Gsoti mogu da koriste teretanu besplatno

Plaća se: sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani.

Leave a Reply