HOTEL HANIOTI MELATHRON 4*

[title_nd tag=”h1″ align=”left” title=”HOTEL HANIOTI MELATHRON 4*”]
[title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”Galerija”]
[title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”Lokacija”]

Hanioti Melathron 4* Hotel se nalazi u mestu Hanioti u neposrednoj blizini gradskog trga, na 5 km od mesta Polihrono i Pefkohori (25 min hoda uz glavni put), na 90 km od aerodroma u Solunu. Hotelska zgrada je na tri nivoa, 2. linija do mora. Hotel je udaljen oko 80 metara od peščano-šljunkovite plaže. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno pladaju. Gostima su na raspolaganju recepcija, lobi, restoran, bar, snek bar, bar kod bazena, bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani kod bazena, WI FI internet u javnim delovima hotela, TV sala, sef na recepciji, hotelsko dvorište, parking. Hotel raspolaže sa 50 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, fen, mali frižider, SAT TV, klima uređaj, krevetac (na upit bez doplate) i terasu. Standard sobe su površine od 17-22m², namenjene za smeštaj 2-4 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja i dodatni ležaj ili sofu na rasklapanje. Usluga: Polupansion, doručak i večera se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje

[title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”Cenovnik”]

U cenu aranžmana je uračunato:

Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge / smeštaj, prevoz i grupni transfer od aerodroma do smeštaja u odlasku i povratku (u slučaju avinskog prevoza), u zavisnosti od izabranog programa. Troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:

Međunarodno zdravstveno osiguranje. Fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela. Ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Za sopstveni prevoz:

Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1.790 RSD po rezervaciji.

Za avionski prevoz:

Dinarski deo aranžmana 1.990 dinara po osobi. YQ taksa – doplata za gorivo u iznosu od 10 evra po osobi (deca do 2 godine ne pladaju). Za avionski prevoz u cenu nisu uračunate i aerodromske takse u iznosu od 39,58 evra (A/P BEG taxa 15,30 EUR , RF taxa 0,98 eur, A/P SKG taxa 23,30 EUR). Deca do 5 godina ne pladaju grčku A/P SKG taksu od 22,30 evra. Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska, deca 0-2 godine nemaju zasebno mesto u avionu i ne pladaju dinarski deo, YQ taksu i aerodromske takse).

USLOVI PLAĆANJA: Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Pladanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA: – gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put. – čekovima građana do 6 mesečnih rata.

Leave a Reply