HOTEL HILTON HURGADA PLAZA 5*-HURGADA

GALERIJA

Hotel  Hilton Hurgada PLaza 5* –HURGADA, Egipat

Hotel Hilton Hurgada Plaza je udaljen  oko 8km od Sakale (starog turističkog centra grada) i oko 13km od aerodroma Hurgada.

 

Opšti podaci

Hotel je u potpunosti renoviran i ponovo otvoren 2019. godine. Kompleks se sastoji od glavne zgrade koja ima 6 spratova i jednog bočnog objekta u kome su smeštene premium sobe. U ponudi ima 495 moderno opremljenih smeštajnih jedinica. Jedan je od prvih i najpoznatijih hotela u Hurgadi. Nalazi se u mirnom delu Hurgade, nedaleko od centra. Zbog svoje kvalitetne usluge, raznovrsnog sadržaja i dobre lokacije preporučuje se gostima svih uzrasta. Hotel je idealan za parove, ali i za porodice sa malom decom.

Za decu tu su igralište, animacije, dečiji klub, bazen sa akva parkom i dečiji meni.

 

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu. Na plaži je jedan manji deo sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a drugi deo je lepa kupališna zona. Ima svoju privatnu marinu. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

 

Smeštaj

Hotel ima 495 smeštajnih jedinica. Sve sobe su urađene u modernom dizajnu i savremeno opremljene,  svaka spba ima klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, ketler i set za kafu, kupatilo opremljeno sa kadom i tuš kabinom, Wi-Fi internet.

Guest sobe su površine oko 33m², mogu biti sa i bez terase.

Deluxe sobe  su površine 33m², mogu biti sa odvojenim krevetima ili francuskim ležajem. Sobe ovog tipa postoje sa balkonom ili sa velikim prozorom od poda do plafona koji Vam omogućava prelep pogled na more.

Superior sobe  su površine 44m². Opremljenost sobe je ista kao u deluxe sobama.

Premium sobe  su smeštene u izdvojenom objektu sa desne strane hotela bliže plaži, imaju površinu 44m², urađene su u drugačijem dizajnu od deluxe i superior soba, umesto mini bara imaju frižider i kuhinju.

Plaća se: telefon, mini bar, doručak u sobi.

 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept ulaze i čaj, kafa, kolači, užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u svojoj ponudi ima glavni restoran – Rostrata , 2 à la carte restorana – Lophelia Seafood i Asian restoran (besplatni jednom u periodu od 7 dana). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Lobby Bar Coquina, Bluefin Pool Bar, Delphine Pool Bar, Poseidon Cafe i Sands Beach Bar. 

Plaća se: nargile, à la carte restorani, Poseidon Cafe, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića kao i sve ostalo van koncepta. 

Hotel zadržava pravo da promeni detalje usluge (vreme, sadržaj…).

 

Hotel Hilton Hurgada Plaza – Ostali sadržaji

Doktor, šatl usluga do centra grada, prodavnice, internet caffe, usluge pranja i peglanja veša i ostalo van koncepta.

 

Sport i zabava

U okviru hotela se nalaze 2 otvorena bazena za odrasle i jedan bazen za decu (sa nekoliko tobogana prilagođenih deci nižeg uzrasta). U toku zimske sezone greju se sva tri bazena (u zavisnosti od vremenskih prilika i ostalih uslova hotelijeri zadržavaju pravo promene).
Od aktivnosti gostima su na raspolaganju tereni za tenis, odbojku, skvoš, stoni tenis, fitnes centar i razne vrste animacija.

Plaća se: sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena noću i ostale aktivnosti van koncepta.

 

Spa & wellness

U okviru hotela se nalazi veliki SPA centar. Gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Plaća se: sauna, parno kupatilo, masaže i svi ostali tretmani.

 

 

 

Leave a Reply