HOTEL JAZ AQUAMARİNE RESORT 5*-HURGADA

GALERIJA

Hotel JAZ AQUAMARINERESORT 5* –HURGADA, Egipat

Položaj Hotel Jaz Aquamarine Resort hotela:

Nalazi se u južnom delu Hurgade, blizu Sahl Hashesh oblasti, oko 14 km od aerodroma i oko 18 km od centra Hurgade, Sakkala.

Plaža:

Privatna peščana plaža, ima deo sa koralnim grebenom dok je veći deo zona sa plitkom vodom. Obuća za plažu je obavezna. Plaža je idealna za ljubitelje ronjena i podvodnog sveta. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Sadržaj:

Jaz Aquamarine Resort kompleks sastoji se od 2 dela – Aquamarine i Bluemarine. Luksuzno je uređen i ima 18 bazena za decu i odrasle (2 bazena se greju zimi), 4 Aqua Parka (17 tobogana sa visinom do 12 m). Recepcija, menjačnica, glavni restoran, 6 A la Carte restorana, nekoliko barova, 18 bazena za decu i odrasle (neki se greju tokom zime), 2 đakuzija na plaži, odbojka, sportski tereni, teretana, stoni tenis, boćanje, video igrice, dečji aqua park, bazen i klub, Wi-Fi internet, na recepciji. Gosti mogu pozajmiti na recepiji uz depozit: adapter za struju, peglu, dečju dasku za toalet. Posebno se plaćaju: sobna usluga, SPA centar, tenis, usluga pranja veša, rent-a-car, Wi-Fi internet veće jačine, salon lepote, prodavnice, doktor, čuvanje dece, autobus do Hurgade, Diving i Aqua centar.

Smeštaj u hotelu Jaz Aquamarine Resort:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju: klima uređaj, balkon/terasa, telefon, SAT TV, sef, fen za kosu i mini bar (uz doplatu, na licu mesta). Standardne sobe su veličine oko 30 m2, Superior sobe su oko 38 m2, Family sobe su oko 45 m2, Deluxe sobe su oko 50 m2, Executive sobe su oko 44 m2, svi apartmani su veličine oko 70-100 m2.

Usluga:

All inclusive. Sve uključeno prema hotelskim pravilima.

Leave a Reply