HOTEL MERCURE 4* – HURGADA

GALERIJA

HOTEL MERCURE 4*HURGADA, Egipat

Nalazi se u delu Magawish u južnom delu Hurgade oko 10km od centra i aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je izgrađen u orijentalnom stilu, poslednji put je renoviran 2013. godine (restoran, recepcija i sve smeštajne jedinice). Kompleks raspolaže sa 469 smeštajnih jedinica raspoređenih u 6 blokova. Gostima su na raspolaganju  nekoliko bazena,  a’ la carte restorana kao i raznovrsne sportske aktivnosti.

Za decu tu su dečiji klub (za uzrast 4-12 godina) i dečiji bazen.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj 700m dugoj plaži, manji deo je sa koralnim grebenom koji privlači zaljubljenike u podvodni svet a drugi deo je lepa kupališna zona sa postepenim ulaskom u dubinu. Gosti kompleksa mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

Smeštaj

Hotel ima ukupno 469 smeštajnih jedinica. Sve imaju pogled na more, vrt ili bazene. Svaka soba poseduje klima uređaj, telefon, internet konekciju, SAT TV i sef.

Standard sobe su veličine oko 22m2  i predviđena je za dve odrasle osobe i jedno dete.

Superior sobe su veličine oko 48ma u njoj mogu da se smeste dve odrasle osobe i dvoje dece.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je all inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje- izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, Dar El Andalus, hotel u ponudi ima i 3 a’ la cart restorana (riblji, mediteranski i azijski), nekoliko barova i diskoteku.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića,  nargila , a la carte restorani i sve ostalo van koncepta.

 

HOTEL MERCURE 4* – Ostali sadržaji

 

Servis za pranje i peglanje veša, prodavnice, konferencijska sala.

 

Sport i zabava

 

3 bazena za odrasle, 2 bazena za decu. Tokom zimske sezone se greje glavni bazen i dečiji bazen (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su:  4 teniska i squash terena, stoni tenis, mini golf, noćni muzički program. Wi Fi je dostupan u lobiju bez doplate.

Plaća se: bilijar, ronjenje, sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena i oprema, jahanje konja  i ostalo van koncepta.

 

Spa & wellness

Gosti mogu da koriste teretanu bez doplate.

Plaća se: sauna, jacuzzi, parno kupatilo, tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani.

Leave a Reply