HOTEL MINAMARK RESORT SPA 4* – HURGADA

GALERIJA

HOTEL MINAMARK RESORT SPA 4*HURGADA, Egipat

Nalazi se u Hurgadi na svojoj plaži u Sakali, na oko 9km od aerodroma.

 

Opšti podaci

Minamark Resort Spa nalazi se u centru Sakale, u Sheraton ulici, svega 7 min hoda do popularne marine u kojoj se nalaze poznati restorani, šoping centri, bazari i diskoteke. Hotelski kompleks se sastoji od centralne zgrade u kojoj se nalazi recepcija i manji deo smeštajnih jedinica, kao i dve zgrade sa smeštajnim jedinicama od bazena do plaže.

Za decu tu su: mini klub, mini disko,  igralište, dečiji bazen i animacije.

 

Plaža

Resort ima svoju peščanu plažu sa pontonom. Na plaži je jedan deo sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a drugi deo je lepa kupališna zona sa postepenim ulaskom u dubinu. Ima svoju privatnu marinu.  Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu(gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

 

Smeštaj

Ima ukupno 299 smeštajnih jedinica od kojih je 228 soba sa balkonom i 71 bez balkona. Sve sobe poseduju: klima uređaj, balkon ili prozor (neke umesto balkona imaju verandu ili prozor od poda do plafona), TV sa satelitskim kanalima, fen za kosu, sef. 

ECO BACK VIEW WITHOUT BALCONY – Sobe sa pogledom na ulicu bez balkona.
STANDARD ROOM – sobe sa balkonom i pogledom na vrt.
SUPERIOR ROOM –  sobe u glavnoj zgradi sa boljim pogledom.

Plaća se: telefon, room service, Wi Fi internet, mini bar (samo voda besplatno).

 

Hrana i piće

 

Usluga je all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel ima dva restorana Water blue i Sunshine i pruža uslugu all inclusive koja obuhvata:  doručak, kasni doručak oko bazena i na plaži, ručak, večeru, kasnu večeru, čaj oko bazena , užine na plaži, sladoled za decu na plaži , sva  lokalna bezalkoholna pića i lokalna alkoholna pića, koktele, tople napitke. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama.

Večera u a la carte restoranima (riblji, italijanski i libanski) je besplatna jednom u toku nedelje, uz obaveznu rezervaciju.

Dodatno se plaćaju: lobby bar, ceđeno voće, nargila, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, hrana van predviđenih termina i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

 

HOTEL MINAMARK RESORT SPA 4* – Ostali sadržaji

 

Doktor, sef na recepciji, konferencijska sala, servis za pranje veša, prodavnice.

 

Sport i zabava

 

Hotel ima bazen za odrasle i 2 bazena za decu, a u ponudi je i novi akva park sa delom za odrasle i za decu.  Tokom zimske sezone se greje glavni bazen (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih prilika i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih animacija tu su:  odbojku na plaži, aerobik u vodi, trbušni ples, škola latino plesa, šah, pikado, stoni tenis.

Wi-Fi internet besplatan u lobiju hotela.

Plaća se: bilijar, ronilački centar, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

 

Spa & wellness

U okviru teretane gosti mogu da koriste besplatno sprave za kardio trening

Plaća se: jacuzzi, sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani.

Leave a Reply