HOTEL MITSIS GALINI 5*

[title_nd tag=”h1″ align=”left” title=”HOTEL MITSIS GALINI WELLNESS & SPA 5*”]
[title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”Galerija”]
[title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”Lokacija”]

Položaj: Hotel Galini pripada poznatom lancu hotela Mitsis. Nalazi se u mestu Kamena Vurla, koje je poznato po termalnim izvorima, u živopisnoj dolini eukaliptusa. Od aerodroma u Atini udaljen je 160 km a od plaže 50 m.

Sadržaj: Mitsis Galini resort ima mnogobrojne sadržaje. Gostima su na raspolaganju tri restorana i tri bara, otvoren bazen sa đakuzijem, otvoren bazen sa termalnom vodom (potreban medicinski uput), spa i wellnes centar, TV sala, teretana, soba za kartanje, služba za čuvanje dece (na upit uz doplatu), besplatan bežični internet kod recepcije, teniski teren, odbojka na plaži i animacija. Za najmlađe goste, hotel je obezbedio dečiji bazen, igralište (za decu od 4 do 12 godina) i mini disko. Ležaljke i suncobrani su besplatni pored bazena dok se na plaži plaćaju. Hotel ima moderno opremljen SPA i welnes centar koji se prostire na 3000m². U okviru Spa centra je bazen sa morskom vodom, bazen sa termalnom vodom, đakuzi, sauna, solarijum, teretana, hamam. Spa centar nudi razne tretmane za negu lica i tela.

Smeštaj: Sobe hotela Galini dobro su opremljene modernim sadržajima. Standardne sobe mogu biti sa pogledom na more ili na baštu, a na podu može biti ili tepih ili mermer. Sve standardne sobe imaju kupatilo, fen, bade mantil i papuče, telefon, telefon u kupatilu, satelitski TV, balkon ili terasu, klima uređaj i mini bar. Odredjene sobe imaju i sef u sobi. Pored opisanog tipa, hotel ima još superior sobe, porodične sobe, tip sobe maisonettes (na dva nivoa) i luksuzne apartmane koji se mogu dobiti na upit.

Usluga je na bazi punog pansiona, obroci se služe po principu švedskog stola.

http://galini.mitsishotels.com

[title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”Cenovnik”]

MOGUĆNOST DOPLATE ZA BUS PREVOZ – 75 € po osobi

U cenu aranžmana je uračunato:

Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge i troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:

Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1.790 RSD po rezervaciji, međunarodno zdravstveno osiguranje. Fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela. Ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

NAČINI PLAĆANJA:

  • gotovinski – avans od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
  • – čekovima građana do 6 mesečnih rata

Leave a Reply