HOTEL PARK 3*

]

OPIS HOTELA:

Hotel Park 3* nalazi se na Slovenskoj plazi, na ulasku u Budvu iz pravca Bečića. Raspolaže sa 120 soba, kapaciteta 309 ležaja. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne I dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, kablovsku TV, klimu, mini bar,sef I WiFi. Economy sobe su u prizemlju.Standard sobe su okrenute ka moru ili brdu. Standard sobe okrenute ka moru imaju terasu. Hotel ima dva restorana, letnju baštu, aperitiv bar, parking. Gostima hotela Park 2* je na raspolaganju bašta sa ležaljkama, koje su uključene u cenu. Pored hotela je teren za male sportove (odbojka, košarka, mali fudbal). Usluga je na bazi polupansiona (doručak – švedski sto; večera – izbor jela iz menija).

 

U PRATNJI DVE ODRASLE OSOBE PRVO DETE DO 6 GODINA BESPLATAN SMEŠTAJ U ZAJEDNIČKOM LEŽAJU,
DRUGO DETE DO 14 GODINA 50% POPUSTA.

JEDINSTVENA CENA PUTOVANJA OBUHVATA: Smeštaj u izabranoj sobi na bazi sedam polupansiona (doručak –švedski sto, večera – švedski sto ili meni).

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO: Boravišna taksa: deca od 12 – 18 godina 0.50 € dnevno, odrasli 1.00€ dnevno (plaćanje na licu mesta),obavezno osiguranje za sve u iznosu od 0.50 € dnevno (plaćanje na licu mesta),individualni troškovi, međunarodno putno osiguranje.

USLOVI ZA DECU:
Prvo dete: do 6 godina besplatan smeštaj u pratnji dve odrasle osobe (nema ležaj); dete od 6 – 14 godina u pratnji dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju 50% popusta; drugo dete: od 2 – 6 godina u pratnji dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju 50% popusta, drugo dete od 6 – 14 godina u pratnji dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju 50% popusta

NAPOMENA:
Odrasla osoba na pomoćnom ležaju u sobi 30% popusta. Doplata za 1/1 sobu 50% od cene aranžmana.

Leave a Reply