Hotel Pyramisa Sahl Hasheesh Resort 5* -HURGADA

GALERIJA

Hotel Pyramisa Sahl Hasheesh Resort 5* –HURGADA, Egipat

Hotel Pyramisa Sahl Hasheesh nalazi se u zalivu Sahl Hasheesh, na oko 24 km udaljenosti od aerodroma u Hurgadi i 30 km od centra. Ovaj luksuzni hotel je otvoren 2007. godine i prostire se na površini od 120.000 m² i na peščanoj plaži dužine 900 m.

Sadržaj hotela: Gostima su na raspolaganju dva bazena na otvorenom, dva dečija bazena, dečiji klub i aqua park, glavni restoran, lobi, tri a la carte restorana, pet barova, salon lepote, tereni za tenis i skvoš, centar za ronjenje. Ponuda hotela obuhvata i Spa centar sa turskim kupatilom, parnim kupatilom, hidromasažnom kadom, saunom i potpuno opremljenom teretanom sa najmodernijom fitness opremom. Organizuju se dnevne i večernje animacije, uživo muzika, karaoke, dok za decu u ovom hotelu postoje Mini klub (4-12 god), mali aqua park, igralište u hotelu i na plaži, i razne animacije, mini disko i bioskop. Čuvanje dece je takođe moguće uz doplatu. Wi-Fi internet besplatan je u lobiju hotela i na plaži.

Sadržaj soba: Hotel Pyramisa ima 752 smeštajne jedinice – standard, premium (renovirane), family sobe (nove, kao dve standard sobe) i junior suite sobe. Sve smeštajne jedinice su prostrane i imaju terasu sa pogledom na vrt, bazen ili more. Opremljene su SAT LCD TV-om, fenom, mini barom, ketlerom, klima uređajem, kupatilom sa kadom ili tuš kabinom. Takođe, imaju prostor za sedenje, sef i pribor za pripremu čaja i kafe. Standardne sobe su veličine oko 40 m², dok suite sobe imaju površinu oko 72 m², imaju spavaću sobu i dnevni boravak i pogled na more.

Usluga u  hotelu je All inclusive – samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima. Hotel ima glavni restoran, sa proširenim izborom kuhinja za večeru i tri a la carte restorana (meksički, italijanski i mongolski), nekoliko barova (Outlook lobby bar, Cafe Vienna, Reef side beach, Coctail bar, Water fall pool bar, Shisha bar) i disko. Uz doplatu su a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sva pića posle ponoći i sve ostalo van koncepta.

Leave a Reply