HOTEL ROYAL LAGOONS AQUA PARK RESORT & SPA 5* – HURGADA

GALERIJA

 HOTEL ROYAL LAGOONS AQUA PARK RESORT & SPA 5*  –HURGADA Egipat

 

 HOTEL ROYAL LAGOONS AQUA PARK RESORT & SPA 5* Nalazi se u novom centru – Memša, oko 6km od centra i oko 4km od aerodroma. 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2006. godine, a parcijalno renoviran u periodu od 2016-2019.godine. U svom sastavu ima 366 soba raspoređenih u 3 zgrade (glavna zgrada i dva bočna  objekta koja okružuju bazene). U neposrednoj blizini hotela nalaze se poznati lanci restorana i tržni centri. Lepo uređen kompleks sa dosta sadržaja pogodan je za sve koji žele da svoj odmor provedu blizu centra u hotelu sa dobrom uslugom i sadržajem. Zbog svog koncepta i sadržaja preporučuje se i mladima i porodicama sa decom.

Gostima su na raspolaganju glavni restoran, dva a ‘ la carte restorana, nekoliko barova i diskoteka.

Za decu tu su mini klub sa animacijama, dečiji bioskop, bazen sa tobodanima.

Usluga čuvanja dece nije moguća.

 

Plaža

Hotel ima svoju privatnu peščanu plažu do koje se ide mini busom 5 minuta, koji od 8:30 ujutru ide non-stop do zalaska sunca. Na plaži se nalazi Beach Bar (10:00h-17:00h), a u okviru usluge u baru su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i užine. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

 

Smeštaj

Hotel poseduje 366 soba:  standardne, superior, family sobe, i junior suites. Sve sobe gledaju na bazen i vrt i poseduju  klima uređaj, fen, mini frižider, sef, balkon ili terasu. Superior i porodične sobe imaju i mini bar kao i ketler.

Plaća se: telefon, Wi-Fi, mini bar (1 flašica mineralne vode po osobi dnevno bez doplate).

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel ima više objekata u kojima se služi hrana, koji se nalaze na otvorenom ili u zatvorenom. U glavnom restoranu Cascade Main Restaurant  služe se doručak , ručak i večera. U koncept su uklučena alkoholna i bezalkoholna domaća pića, užine u određeno doba dana na određenim mestima.

Hotel u ponudi ima dva a’ la carte restorana: La Luna (italijanski restoran, potrebna rezervacija 24h unapred), The Moon (azijska kuhinja, potrebna rezervacija 24h unapred , renovira se), Lobby Bar (veliki izbor bezalkoholnog i lokalnog alkoholnog pića, otvoren 24/7, alkoholna pića u periodu 10:00h-23:00h), Royal Piano Bar , The Lagoon Bar , Beach Bar. 

Plaća se: uvozna akoholna i bezalkoholna pića, a’ la carte restorani, Royal Piano Bar, nargila, pića u diskoteci i ostalo van koncepta.

 

HOTEL ROYAL LAGOONS AQUA PARK RESORT & SPA 5* – Ostali sadržaji

Doktor, servis za pranje veša, prodavnice suvenira, knjižara, konferencijska sala.

 

Sport i zabava

 

Gostima su na raspolaganju veliki bazen i dve lagune (74.000m²), uključujući i dva aqua parka (5 tobogana za starije i 5 za decu). Tokom zimske sezone greje se samo glavni bazen ( što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela). Od ostalih animacija tu su : odbojka, pikado, trbušni ples, aerobik u vodi, vaterpolo, boćanje, latino plesovi, odbojka na plaži, joga, stoni tenis, kao i večernji program.  Wi Fi internet je dostupan u lobiju hotela. 

Leave a Reply