HOTEL SEA STAR BEAU RIVAGE 5*-HURGADA

GALERIJA

Hotel  Sea Star Beau Rivage 5* –HURGADA, Egipa

 Hotel Sea Star Beau Rivage se nalazi severnom delu Hurgade, na dva kilometra od centra starog dela Egipta – El Dahar i otprilike 10 km od aerodroma u Hurgadi. Ovo odmaralište se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži. Sakala, moderan centar Hurgade, nalazi se na osam km udaljenosti.

Sadržaj hotela: Hotel ima peščanu plažu dužine od 300 m, postoji i deo sa dužim plićakom i deo sa koralnim grebenom, kao i deo sa postepenim ulaskom u vodu. Do dela sa koralnim grebenom vodi ponton i tu se uvek preporučuje specijalna obuća za plivanje. U samom hotelu gostima je na raspolaganju: menjačnica, recepcija kao i sef na istoj, lobi i bar u lobiju, doktor, prodavnice, bankomat, diskoteka, mini disko za decu, dečiji bazen, mini klub za decu (od 4 do 12 godina), igralište za decu, dva bazena, teren za fudbal, odbojku na plaži, stoni tenis, boćanje, časovi trbušnog plesa, aerobik kao i dnevne i večernje animacije.  Salon lepote, klub zdravlja (masaže, sauna, parno kupatilo i jacuzzi), shisha bar, mini golf, bilijar, sportovi na vodi su uz doplatu. Na plaži gosti mogu da imaju časove jedrenja na dasci ili da se pripreme za gnjuranje. Osoblje vam može organizovati jahanje kamila, izlete brodom sa staklenim dnom i jedrenje.

Sadržaj soba: Hotel Sea Star ima 293 sobe, a većina soba ima delimični pogled na more, direktan pogled na more ili na bazen. Sve sobe imaju telefon, balkon ili terasu, SAT/TV, sef, mini bar, fen, klima uređaj, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom i sa besplatnim toaletnim priborom i sve sobe su klimatizovane. Standardne sobe su namenjene za dvoje odraslih i dvoje dece, triple sobe za tri odrasle i dvoje dece najviše, a family connecting sobe za četiri odrasle i jedno dete.

Usluga: All inclusive – samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima. Doručak, ručak i večera služe se u glavnom restoranu El Khaim, dok su za večeru na raspolaganju a la carte restorani: italijanski i riblji, a u toku dana Grill corner i Pizza corner, Ice Cream corner za decu, bar na bazenu, Star cafe, Tea Time Corner.

 

 

 

Leave a Reply