HOTEL SERENITY FUN CITY MAKADI BAY 5* HURGADA

GALERIJA

Hotel Serenity Fun City Makadi Bay 5*- HURGADA

Hotel se nalazi u mestu Makadi Bay, na oko 35km od aerodroma a od Hurgade oko 40km.

Opšti podaci
Hotelski kompleks se nalazi na zapadnoj obali Crvenog mora, u regiji Makadi Bay – Egipat . Otvoren je 2012. godine i prostire se na površini od 150.000m². U okviru hotelskog kompleksa nalazi se tematski park Aqua park & Luna park, koji je jedan od najvecih atrakcija ovog kompleksa (korišćenje Aqua parka je besplatno a Luna park se naplaćuje naknadno na licu mesta po hotelskim pravilima).

Za decu tu su dečiji bazeni sa toboganima u aqua parku, luna park, igralište, mini klub, igraonica.

Plaža
Gosti hotela koriste plažu hotela Serenity Makadi Beach bez doplate, koja je udaljena oko 500m do koje saobraća i hotelski mini bus na svakih 1h. Peskovita plaža je lepo uređena i gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Jedan manji deo, preko pontona dužine oko 700m, je sa koralnim grebenom i dubokom vodom za plivanje što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo kupališne zone je plitka voda gde nije moguće plivanje i gde je obavezno korišćenje obuće za kupanje.

Smeštaj
Hotel ima ukupno 711 soba i apartmana – standardne sobe, premium sobe, deluxe sobe, porodične sobe i apartmane. Sve sobe su komforne i lepo uređene i poseduju terasu, balkon ili prozor od poda do plafona, TV, sef, mini bar, kupatilo sa tušem, fen za kosu.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Usluga je all inclusive, na bazi samoposluživanja (izbor više jela po hotelskim pravilima). Obroci se služe u glavnom restoranu, Le Monde, koji ima svoj zatvoren i otvoren deo, sa baštom. Doručak se služi u periodu od 7:00 do 10:00, ručak od 12:30 do 15:00, a večera od 18:30 do 22:00. Pored glavnog restorana hotel poseduje i tri a la carte restorana. U okviru hotela nalazi se nekoliko barova: Pool Bar & Restaurant, Garden Bar (u kojima se služi kasni doručak i užina u toku dana, sokovi i pivo, otvoreni od 10:00 do 17:00), Lobby Bar, English Pub. U koncept su uključena lokalna bezalkoholna i alkoholna pića.

Plaća se: a’ la carte testorani, sve nepomenuto.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Hotel Serenity Fun City Makadi Bay 5* – ostali sadržaji
Za ljubitelje aktivnijeg odmora i sportskih sadržaja hotel nudi: aqua park (Jurassic park, space boat, rafting, black hole, body slide, kamikaze, wide slide) nekoliko bazena (crazy river, wave pool, splash, aqua kids, dancing), aqua park za decu (tobogani-octopus, cobra, rabbit, mini rainbow, aqua tower, penguin shower, mushroom, dolphin, jump slide),bazen sa talasima, teretanu, saunu, parno kupatilo, 2 teniska terena, sobe za masažu, sportove na vodi.

Za decu je organizovana animacija, dečji klub, tobogani, igrice, diskoteka, a dečje igralište se nalazi na plaži hotela Serenity Makadi Beach. Uveče se aqua park pretvara u noćni show i mini disco.

Plaća se: 2 teniska terena, sobe za masažu, sportovi na vodi, Luna park sa preko 20 različitih igara za decu.

 

Leave a Reply