HOTEL SIOKAS 2*

[title_nd tag=”h1″ align=”left” title=”HOTEL SIOKAS 2*”]
[title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”Galerija”]
[title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”Lokacija”]

Položaj: Nalazi se u mirnom delu mesta Nei Pori, na samo 2 km od Platamona. Od Soluna udaljen je oko 100 km.
Duga peščana i uredjena plaža je udaljena samo 40 m od hotela, deli ih ulica. Ležaljke I suncobrani se dodatno plaćaju.  Hotel je renoviran 2011. godine.

Sadržaji: recepcija, parking, Wi-Fi, sef (na recepciji), bar, restoran.

Sobe: Hotel raspolaže sa 30 smeštajnih jedinica. Sve sobe poseduju: kupatilo, klima uređaj, SAT TV, mini frižider, Wi-Fi internet, fen za kosu,  telefon, balkon ili terasu.
Standardne sobe, površine oko 18 m2, predviđene za smeštaj 2-3 osobe. U sobi se nalazi francuski ležaj ili dva standardna ležaja i pomoćni ležaj.(dete do 6 godina deli ležaj)
Standardne sobe 2+2, površine oko 18 m2, predviđene za smeštaj 2-4 osobe. U sobi se nalazi francuski ležaj ili dva standardna ležaja i pomoćni ležaj (dete do 6 godina deli ležaj).
Porodične sobe, površine od 22-25 m2, namenjene za smeštaj 2-5 osoba. U sobi se nalazi francuski i tri standardna ležaja.
Apartman, površine od 22-28 m2, namenjen za smeštaj 2-5 osoba. Apartman se sastoji od spavaće sobe sa dva standardna ležaja i dnevne sobe sa francuskim i jednim standardnim ležajem.

Usluga: Na bazi polupansiona – samoposluživanje (švedski sto).

www.siokashotel.gr

[title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”Cenovnik”]

U cenu aranžmana je uračunato:

Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge / smeštaj, prevoz i grupni transfer od aerodroma do smeštaja u odlasku i povratku (u slučaju avinskog prevoza), u zavisnosti od izabranog programa. Troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:

Međunarodno zdravstveno osiguranje. Fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela. Ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Za sopstveni prevoz:

Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1.790 RSD po rezervaciji.

USLOVI PLAĆANJA: Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Pladanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA: – gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put. – čekovima građana do 6 mesečnih rata.

Leave a Reply