HOTEL SPHINX RESORT AQUA PARK 4* – HURGADA

GALERIJA

Hotel Sphinx Aqua Park Beach Resort  4*   –HURGADA, Egipat

Hotel Sphinx Hurghada ima pogled na sopstvenu peščanu plažu. Nalazi se na samo 5 minuta vožnje od centralne četvrti Sakala i nudi vrhunska mesta za ronjenje u Crvenom moru. U ponudi su 3 restorana, spa centar i 3 bazena.

Sve elegantno uređene sobe poseduju balkone sa pogledom na vrtove, na bazen u obliku lagune ili na more. Sve sobe su klimatizovane i sadrže mermerno kupatilo, mini-bar i besplatan bežični internet na recepciji.

Gosti mogu uživati u panoramskom pogledu na Crveno more dok pijuckaju omiljeni koktel u baru Sunset. Večernja zabava i nargile na raspolaganju su vam u kafeu sa posebnom atmosferom.

Spa centar sa saunom i hidromasažnom kadom nalazi se na krovu odmarališta Sphinx Hurghada i nudi pogled na more. Međunarodni tim animatora organizuje raznovrsne programe, kao što su narodni plesovi, nastupi sa živom muzikom i zabave sa disko muzikom. Odmaralište takođe nudi plažu sa nadzorom, namenjenu deci.

Lokacija:
hotel Sphinx se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, sa koralnim grebenom, udaljen 5 km od Sakale i 8 km od aerodroma.

Hotelska ponuda:

recepcija, tri restorana, dva bara, dva bazena, bazen za decu, mini akva park, mini klub, animacija, sauna, đakuzi, diskoteka, teretana, bilijar, stoni tenis, boćanje, pikado, odbojka na pesku, menjačnica, servis za pranje rublja, prodavnica, WI-FI internet, parking

Ishrana:
all inclusive – „sve uključeno“- doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela). 

Leave a Reply