HOTEL STEFANI 3*

Hotel Stefani 3* nalazi se na poluostrvu Sitonija, u živopisnom mestu Sarti. Udaljen je 50 km od Neos Marmarasa i 132 km od aerodroma u Solunu. Mali, porodičan hotel, na samo 100 m od peščane plaže, okružen je zelenilom, mirom i tišinom. Od starog dela Sartija (centra) udaljen je 500 metara.

Poseduje pool bar, bazen i recepciju. Oko bazena se nalaze ležaljke i suncobrani koji su gostima na raspolaganju uz obaveznu konzumaciju pića, kao i tuš.

U ponudi imamo 30 dvokrevetnih, dvokrevetnih sa pomoćnim krevetom, trokrevetnih soba i četvorokrevetnih apartmana. Sve sobe su prostrane i jednostavno opremljene sa klimom koja je uračunata u cenu, mini frižiderom, televizorom sa satelitskim TV programom, WiFi-jem (slabog protoka), peškirima, kupatilom, balkonom ili terasama sa garniturama za sedenje.

Dvokrevetne sobe su opremljene francuskim ležajem ili sa dva standardna ležaja, veličine oko 20 m2, dok u pojedinim dvokrevetnim sobama ima pomoćni krevet na kojima može spavati dete do 15 godina. Trokrevetne sobe imaju francuski krevet i jedan standardni ili tri standardna kreveta.

Sobe nemaju kuhinju. Apartmani se sastoje od dve prostorije odvojene vratima, jedna soba (francuski ležaj i dva standardna ležaja ili 4 standardna).

Površina apartmana je 35 – 40 m2 i u svom sastavu nema kuhinju.

Apartmani se nalaze na prizemlju hotela i gledaju na dvorište, dok se ostale sobe nalaze na prizemlju, prvom ili drugom spratu i većina ima pogled na more.

Čišcenje soba, promena posteljine i peškira je na 3 dana.

Hotel poseduje privatni parking, prostor za poslednji dan odlaganja prtljaga, tuš i toalete.

Usluga u hotelu je polupansion, švedski sto.

Hotel Stefani svojim okruženjem, ljubaznim domaćinima i lokacijom učiniće da vam odmor bude što lepši i prijatniji, u toj meri da ćete poželeti da ponovo dođete u Sarti i budete gosti hotela.

Leave a Reply