HOTEL Steigenberger Pure Lifestyle 5* HURGADA

GALERIJA

Hotel Steigenberger Pure Lifestyle 5*HURGADA

Nalazi se u Memši, oko 5km od centra, oko 6km od aerodroma.

Hotel Steigenberger Pure Lifestyle 5* – Hotel je otvoren u novembru 2018. godine, u ponudi ima 121 smeštajnu jedinicu. Kompleks je izgrađen u modernom stilu, u beloj boji i predstavlja pravu oazu luksuza. Gostima je na raspolaganju 10 bazena kao i nekoliko restorana i barova. 

Hotel je samo za odrasle (+18).

Hotel ima privatnu peščanu plažu sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Jednom nedeljno se organizuju žurke sa DJ izvođačima.

Hotel ima ukupno 121 apartman i svi imaju džakuzi, SAT LCD TV, espresso mašinu, terasu/balkon, sef,  Wi-Fi internet, mini bar.
Suite Jacuzzi su veličine oko 50m
Suite Swim Up su veličine oko 50m. sa direktnim izlazom na bazen.
Penthouse Suite su veličine oko 110m. Sastoji se od dnevnog boravka i spavaće sobe.

Plaća se:
 room service, telefon.

Usluga u hotelu je Lifestyle All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel ima nekoliko restorana – Alex Beach Club & Restaurant, Bwala i Tanga. Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Pure Lounge, Pure Chill Bar, Karibu Bar, Ukumbi Bar, Dewan i Bwala Bar. U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: ceđeno voće, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, nargile i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Servis za pranje i peglanje veša, transferi, nargila.

Gostima je na raspolaganju 10 bazena, pristup bazenima i u hotelu Steigenberger Al Dau, pristup akva parku sa 6 tobogana (u Steigenberger Aqua Magic hotelu), bazen sa bilijarskim stolom. Tokom zimske sezone dva bazena se greju i swim up bazeni se greju ( što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela). Svuda u hotelu i na plaži je dostupan Wi Fi internet.

Plaća se: sportovi na vodi, golf i ostalo van koncepta.

Tretmani i masaže u Spa centru su uz doplatu.

Leave a Reply