HOTEL STELLA DI MARE GARDENS RESORT & SPA 5*-HURGADA

GALERIJA

HOTEL STELLA DI MARE GARDENS RESORT & SPA MAKADI BAY 5* –HURGADA, Egipat

Hotel Stella di mare je otvoren 2011. godine. Raspolaže sa 721 smeštajnom jedinicom, a u svojoj ponudi ima šest bazena za odrasle i dva bazena za decu, dva a la carte restorana, dnevnu i večernju animaciju.

Za decu tu su bazeni, igralište i dečiji klub.

 

Plaža

Hotel ima svoju plažu (400m) od koje je udaljen 1km. Do plaže u toku celog dana vozi besplatan shuttle bus. Veći deo je uređena kupališna zona sa plitkom vodom, a jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

 

Smeštaj

 

Hotel raspolaže sa 721 smeštajnom jedinicom od kojih svaka ima balkon/terasu, klima uređaj, SAT TV, sef. Standardne sobe su veličine oko 40m², porodične sobe se sastoje od dve spavaće sobe i veličine su oko 90m². Sobe mogu imati pogled na bazen ili baštu.

Plaća se: telefon, room service, mini bar (flaša vode po gostu dnevno besplatno), internet.

 

Hrana i piće

 

Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, hotel u svojoj ponudi ima i dva a la carte restorana – Layali Beirut (libanski) i Royal Wok (kineski). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova. Takođe, gostima su na raspolaganju i barovi hotela Stella Di Mare Beach kao i a la carte restorani (jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju).

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

HOTEL STELLA DI MARE GARDENS RESORT & SPA MAKADI BAY 5* – Ostali sadržaji

Hotel u svojoj ponudi ima 6 bazena za odrasle (od kojih se jedan greje u zimskom periodu), 2 bazena za decu (jedan se greje u zimskom periodu), dnevnu i večernju animaciju, diskoteku, WiFi internet (besplatan u lobiju).

Gostima su na raspolaganju i sledeći sadržaji/aktivnosti hotela Stella Di Mare Beach: odbojka, fudbal, ronilački centar (uz doplatu).

Plaća se: teniski tereni, bilijar, golf, SPA centar, usluga pranja i peglanja veša, sportovi na vodi.

 

 

 

 

Leave a Reply