HOTEL TITANIK ROYAL 5* HURGADA

GALERIJA

Hotel Titanic Royal 5*HURGADA

Nalazi se u južnom delu Hurgade, oko 10km od aerodroma i oko 17km od Sakale.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2019. godine, zauzima površinu od 50.000m² i raspolaže sa 387 smeštajnih jedinica. U svojoj ponudi ima bazene sa ukupnom površinom od 5.200m², aqua park, nekoliko a la carte restorana i barova. Gostima je na raspolaganju aqua park hotela Titanic Resort & Aqua Park koji ima 30 tobogana.Za decu tu su dečiji klub (za decu uzrasta 4-12 godina), dečiji bazen, igralište, mini disko.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju 180m dugu peščanu plažu. Upotreba suncobrana i ležaljki se ne naplaćuje. Na plaži je jedan deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet a veći deo je zona sa plitkom vodom. Peškiri se dobijaju uz karticu 
Plaća se:
 paviljoni na plaži.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa 387 moderno opremljenih smeštajnih jedinica, sve imaju klima uređaj, ketler, Wi-Fi internet, mini bar, sef, SAT CD TV. 

Sve standardne sobe su veličine oko 42m² i mogu imati pogled na more, bazen ili baštu. Porodične sobe su veličine oko 55m² i mogu imati pogled na more ili bazen. Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Royal all inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, gostima su na raspolaganju i a la carte restorani – Santa Lucia Italian Restaurant, Chung Ying (kineski restoran) i Khan Mongolian Restaurant. U ponudi je i nekoliko barova – Lobby Bar, Jack & Rose, Royal Beach Bar, Pool Bar, Fountain Bar.Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, nargila, sve ostalo van koncepta.

Hotel Titanic Royal 5* –  sadržaji

Lekar, servis za pranje i peglanje veša, prodavnice, frizer, konferencijska sala.

Sport i zabava

Gostima su na raspolaganju bazen akva parkom sa 13 tobogana, dva centralna bazena, glavni bazen, bazen sa piratskim brodom i privatni bazeni na koje izlaze sobe. Tokom zimske sezone greje se glavni bazen, bazen sa piratskim brodom i bazen sa akva parkom (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela). Od ostalih aktivnosti tu su: gimnastika i razne dnevne aktivnosti i takmičenja, kao i večernji program. Wi Fi je dostupan u večini hotela.

Plaća se:
 kuglanje, bilijar, sportovi na vodi, ronjenje i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Gosti mogu da koriste teretanu bez doplate.

Plaća se: sauna, parno lupatilo, tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani.

 

Leave a Reply