HOTEL TROPITEL SAHL HASHEESH 5*-HURGADA

GALERIJA

Hotel  TROPITEL SAHL HASHEESH 5* –HURGADA, Egipat

 Hotel  TROPITEL SAHL HASHEESH se nalazi se u Sahl Hasheesh na svojoj plaži, oko 11 km od aerodroma i oko 20 km od centra Hurgade.

Opšti podaci

Hotel se nalazi u novoj komuni Sahl Hasheesh na svojoj plaži. Kompleks ima dosta dodatnih sadržaja što ga čini primamljivim za sve kategorije turista. Preporučuje se svima koji vole dobar i luksuzan odmor, praćen dobrom uslugom.

Za decu tu su: dva dečija bazena, igralište, mini klub i igraonica.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel poseduje privatnu peščanu plažu na kojoj  je jedan deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom (1 km-preporučuje se obuća za plažu). Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobranePeškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice će biti naplaćeno od strane hotela).

 

Smeštaj

Kompleks ima 543 smeštajnih jedinica. Standardna soba je dvokrevetna soba sa mogućnošću dodavanja sofe. Sve sobe poseduju: TV sa satelitskim kanalima, klima uređaj, kupatilo sa odvojenim delom za tuš i kadu, sef, fen za kosu. Sobe imaju balkon ili terasu.

Superior sobe su malo veće od standardnih a od dodatne opreme sadrže bade mantil i papuče..

Plaća se: telefon, mini bar, room service, WiFi internet.

 

Hrana i piće

Usluga je all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima).

Glavni restoran Palm gde se služi doručak, ručak, večera, kasna večera, snack bar (užina). Gostima su takođe na raspolaganju a la cart restorani (italijanski, indijski, turski). Tu su još i loby bar, snack bar i beach bar. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, glavni obroci, užine i poslastice u određeno vreme na određenim mestima.

Plaća se: ceđeno voće, nargila, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a’ la carte restorani i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

 

Hotel  TROPITEL SAHL HASHEESH 5* – Ostali sadržaji

Servis za pranje i peglanje veša, lekar, prodvnica, frizer, bankomat, konferencijska sala.

Sport i zabava

Hotelski kompleks raspolaže sa ukupno 6 bazena. Tokom zimske sezone svi bazeni se greju (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela). Od ostalih aktivnosti tu su: odbojka na plaži, bilijar, boćanje, tenis, stoni tenis, gimnastika u vodi. Wi Fi internet je dostupan u javnim prostorima hotela besplatno.

Plaća se: ronjenje, sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena, igraonica i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Plaća se: sauna, jacuzzi, parno kupatilo, masaža i ostalo van koncepta.

 

Leave a Reply