HOTEL YAKINTOS 2*

[title_nd tag=”h1″ align=”left” title=”HOTEL YAKINTOS 2*, PARALIJA”]
[title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”Galerija”]
[title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”Lokacija”]

Položaj: Nalazi se u mirnijem delu Paralije, od prodavnica, kafića i taverni udaljen je oko 400 m, dok je od centra udaljen oko 700 m . Grad Katerini je udaljen 6 km, Solun 70 km, a aerodrom kod Soluna oko  85 km. Gradska peščana plaža je udaljena oko 250 m od hotela, ležaljke i suncobrani uz doplatu.

Sadržaj: Gostima su na raspolaganju: recepcija, restoran, vrt, Wi-Fi internet, lift, organizovane tematske večeri jednom nedeljno.

Smeštaj: Hotel raspolaže sa ukupno 36 smeštajnih jedinica. Sobe su moderno uređene i sadrže: kupatilo(tuš), fen za kosu (upit), klima uređaj, sat TV, Wi-Fi internet, čajnu kuhinju (rešo sa 2 ringle, ketler), mini frižider, balkon.

Standarne sobe površine oko 20 m2, sadrže 2 standardna ili francuski ležaj i namenjene su za smeštaj 2 odrasle osobe i dete do 5 godina (deli ležaj).
Trokrevetne sobe, površine oko 23 m2, sadrže 3 standardna ili 1 francuski i 1 standardni ležaj, i namenjene su za smeštaj 2-3 osobe i dete do 5 godina (deli ležaj).

Četvorokrevetne sobe, površine oko 30 m2, sadrže 4 standardna ili 1 francuski i 2 standardna ležaja, namenjene su za smeštaj 4 osobe i dete do 5 godina (deli ležaj).

Usluga u hotelu je polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola.

http://www.hotelyakinthos.com/

[title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”Cenovnik”]

U cenu aranžmana nije uračunato:

Međunarodno zdravstveno osiguranje. Fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela. Ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Za sopstveni prevoz:

Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1.790 RSD po rezervaciji.

USLOVI PLAĆANJA: Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Pladanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA: – gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put. – čekovima građana do 6 mesečnih rata.

Leave a Reply