HURGADA LETO

Hurgada (leto) se nalazi na oko 5 sati vožnje (530 km) od Kaira. Od Nila je deli oko 150 km kamenite pustinje čiji vrhovi prelaze visinu od 1700 m. Širom grada nalaze se mnogobrojni restorani, prodavnice, barovi i pabovi. Podvodni svet je izuzetno bogat tako da je Hurgada popularna i kod ronilaca. Pored lepih plaža, interesantan je i mali arhipelag nenaseljenih koralnih ostrva sa prelepim podvodnim svetom. Naseljena početkom XX veka, od malog ribarskog mesta, prerasla je u turističku destinaciju tek zadnjih desetak godina. Danas je to grad – područje sa 40.000 stanovnika i proteže se uz more dužinom od 40 km. Hurgada je glavno turističko odredište Egipta i preplavljeno je turistima tokom cele godine. Svi novoizgrađeni hoteli nalaze se van starog jezgra Hurgade. Danas, regija Hurgade podrazumeva i hotelske komplekse u El Guni i zalivima Makadi i Soma.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan – Sastanak grupe na aerodromu «Nikola Tesla», dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Hurgadu letom JU 9982 je oko 18.00h. Posluženje u avionu. Predviđeno sletanje u Heraklion (po lokalnom vremenu) oko 21.20h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema pravilima hotela.

2 – 10/ 11. dan – Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge.

11/ 12. dan – Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u večernjim satima. Predviđeno poletanje (po lokalnom vremenu) za Beograd letom JU 9983 je oko 22.10h. Let za Beograd. Posluženje u avionu.

12 /13. dan – Sletanje u Beograd predviđeno oko 01.40h. Kraj programa.

hurgada leto

PROGRAM PUTOVANJA:

 1. dan BEOGRAD Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata pre poletanja. Čarter let do Hurgade. Po dolasku organizovan transfer do hotela kao i smeštaj. Noćenje.
 1. 10/11. dan HURGADA – Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge.

11/12. dan Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u dogovoreno vreme. Čarter let za Beograd. Dolazak u Beograd. Kraj programa.

CENA AVIO ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Smeštaj u Hurgadi u izabranom hotelu, na bazi 10/11 noćenja na bazi odabrane usluge;
 • Aerodromsku taksu u ukupnom iznosu od 51,40 (aerodrom Beograd – 21,42€, aerodrome u Hurgadi -29 €, RF taksa -0.98€). Takse ne plaćaju deca od 0-2 god. Takse se plaćaju u agenciji;
 • YQ taksu –
 • Čarter let na relaciji Beograd – Hurgada – Beograd (prevoznik Air Serbia);
 • Usluge predstavnika agencije;
 • Agencijske usluge.

CENA AVIO ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Fakultativne izlete;
 • Medjunarodno zdravstveno osiguranje: 
 • VIZU putnici sami vade po sletanju, na šalteru pre pasoške kontrole, i plaćaju 25 USD (Molimo da se pripremi tačan dolarski iznos)

HURGHADA SEA GULL RESORT 4*
Lokacija: Hotel se nalazi u centru Hurgade, na oko 10 kilometara od aerodroma u Hurgadi. Hotel ima dve sopstvene peščane plaže sa postepenim ulaskom u vodu. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela.
Sadržaj hotela: Gostima su na raspolaganju: dve recepcije, menjačnica, nekoliko restorana i barova, pet otvorenih bazena (dva se greju zimi), Aqua park sa 9 tobogana (greje se zimi), stoni tenis, skvoš teren, odbojka na plaži, bilijar, aerobik, aqua aerobik, vaterpolo, ronjenje, jedrenje, Aqua centar (centar za sportove na vodi), animacioni program, pozorište, salon lepote, Spa centar, fitness centar, dva bioskopa, mini zoološki vrt, dečiji klub (4-10 god.), dva igrališta za decu,  teniski teren, dve konferencijske sale, besplatan Wi-Fi internet kod Food court-a (8-18h), Wi-Fi interent u lobiju (uz doplatu).
Sadržaj soba: Sve sobe su klimatizovane i sadrže kupatilo sa kadom ili tušem, fen, mini bar, sef, LCD SAT TV, telefon, balkon ili terasu.

LONG BEACH RESORT 4* (ex Hilton Long Beach)
Lokacija: Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži, 30km od centra Hurgade i 15 km od aerodroma.
Sadržaj hotela: Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana, pet barova, diskoteka, shopping centar, sedam otvorenih bazena od kojih se tri greju tokom zime, bazen i igralište za decu na plaži, dečiji klub, besplatni suncobrani, ležaljke i peškiri, diving centar, sportovi na vodi, bilijar, mini golf, četiri teniska, dva squash terena, fitness, sauna, SPA centar.
Sadržaj soba: Sve sobe su klimatizovane, imaju terasu ili balkon sa pogledom na more, mini bar ili frižider, LCD SAT TV, kupatilo sa fenom za kosu, sef i Wi-FI internet (uz doplatu).

STELLA DI MARE GARDENS RESORT & SPA 5*
Lokacija: Hotel je smešten u Makadi zalivu, na 35km od Hurgade i 30km od aerodroma.
Sadržaj hotela: U sklopu hotela, nalaze se recepcija dostupna 24 časa dnevno, glavni restoran, dva a-la-carte restorana (libanska i kineska kuhinja), besplatan wi-fi internet u lobiju I na terasi, spa centar, teretana, frizerski salon, 6 bazena za odrasle (jedan se greje zimi) I dva bazena za decu, teniski teren, mini gold, bilijar, stoni tenis, animacija, šatl bus do Hurgade, bankomat.
Sadržaj soba: Sve sobe u ovom hotelu sadrže telefon, klima uređaj, LCD SAT TV, sef, mini bar, kupatilo sa tuš kabinom/kadom, a većina soba ima balkon ili terasu.

KING TUT AQUA PARK BEACH RESORT 4*
Lokacija: Hotel King Tut se nalazi u blizini centra Sakale, a od aerodroma je udaljen 5 km, na sopstvenoj peščanoj plaži.
Sadržaj hotela: Gostima hotela na raspolaganju su tri glavna restorana (od kojih je jedan na plaži), četiri bara (od kojih je jedan na plaži), bazen, sauna, đakuzi, sobe za masažu, animacioni tim, teretana, sportovi na vodi, bilijar i besplatan Wi-Fi u javnim prostorijama.
Sadržaj soba: Hotel raspolaže sa 133 sobe. Sve sobe imaju klima uređaj, mini bar, telefon, TV, fen i balkon.

TROPITEL SAHL HASHISH 5*
Lokacija: Hotel je smešten na nekih 14 km južno od Hurgade, nekih 20-ak minuta vožnje od aerodroma. U sklopu hotela nalazi se besplatan parking.
Sadržaj hotela: Hotel sadrži četiri restorana, a gostima su na raspolaganju tri otvorena bazena, SPA centar, kao i razne sportske sadržaje poput terena za tenis I odbojku.
Sadržaj soba: Sve sobe su klimatizovane, sadrže kupatilo sa tuš kabinom, LCD SAT TV, telefon, internet (uz doplatu) minibar i sef.

AMWAJ BLUE BEACH 5*
Lokacija: Udaljen je 50km od aerodroma u Hurgadi, 20km od Makadi Bay-a. Ima sopstvenu plažu sa plićim delom, kao i deo sa pontonom.
Sadržaj hotela: Gostima hotela na raspolaganju su tri restorana uključujući i italijanski i restoran na plaži, barovi pored bazena, na plaži i u disko klubu, dva bazena za odrasle od kojih je jedan sa kontrolom temperature vode i dva dečija, fitness centar, spa centar, salon lepote, shopping centar, super market, mini market, tereni za tenis, odbojku i košarku, ronilački centar, salu za kuglanje i stoni tenis, bioskop, rent-a-car, suvenirnica, perionica, parking i garaža. Za ljubitelje sportova na vodi na raspolaganju su jet sky, wind surfing, vožnja katamaranom, iznajmljivanje kanua i pedalina, a za ljubitelje ekstremih sportova tu je i paraglajding.
Sadržaj soba: Hotel raspolaže sa preko 300 moderno opremljenih i komfornih soba. Sve sobe imaju izlaz na terasu ili balkon, sa pogledom na more, baštu ili bazen. Sobe su klimatizovane, opremljene sa kupatilom sa fenom, satelitskom TV, telefonom, mini barom, aparatom za čaj i kafu.

NUBIA AQUA BEACH RESORT 5*
Lokacija: Hotel se nalazi u severnom delu Hurgade na sopstvenoj plaži, na 6 km od centra i 18km od aerodroma.
Sadržaj hotela: Gostima je na raspolaganju sedam restorana, tri bara na plaži, šiša bar, lobi bar, četiri otvorena bazena, đakuzi, dečiji bazen, mini klub, sauna, odbojka na plaži, vaterpolo, besplatan Wi-Fi u zajedničkim prostorijama.
Sadržaj soba: Sve sobe su klimatizovane, poseduju mini bar, sef, terasu ili balkon, kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu, LCD SAT TV i telefon.

THREE CORNERS SUNNY BEACH 4*
Lokacija: Ovaj moderan, luksuzan hotel se nalazi na samoj obali Crvenog mora, sa privatnom peščanom plažom u Daharu ka El Gouni.
Sadržaj hotela: U okviru hotela su bazeni, od kojih se dva greju u zimskom periodu, vodeni park sa bazenom i toboganima za decu, besplatno korišćenje suncobrana, ležaljki i peškira, glavni restoran, restoran na plaži, a la carte restoran, tri bara, internet kafe, suvenirnica, mini market, juvelirnica, knjižara, perionica veša.
Sadržaj soba: Hotel ima više od 300 soba. Sve su opremljene u tradicionalnom stilu, sa balkonima sa pogledom na more, bastu ili bazene. Sobe su klimatizovane, sa odvojenim kupatilima i tuš kabinom, mini frižiderom, SAT TV, telefonom, sefom, detektorima za dim, fenom.

SUNNY DAYS EL PALACIO RESORT 4*
Lokacija: Hotel se nalazi na 4 km od centra Hurgade i 10 km od aerodroma, između starog centra Dahar i nove marine, u laguni koja zalazi unutar hotelskog kompleksa.
Sadržaj hotela: U okviru hotela nalazi se otvoreni bazeni i bazen za decu, privatna plaža, health club, sauna, masaža, fitness centar, igralište za decu, bilijar, stoni tenis, bar/ pub/ lounge, saloni za ulepšavanje, gift shop, banka, zlatare, knjižara i Wi-Fi internet dostupan na recepciji.
Sadržaj soba: Sobe su klimatizovane, poseduju mini bar, sef, terasu, kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu, a svaka od soba ima i LCD TV.

TITANIC PALACE RESORT 5*

Lokacija: Hotel se nalazi na obali Crvenog mora, odmah pored hotela Titanic Beach Spa & Aquapark. Udaljen je oko 17 km južno od centra Hurgade, 10 km od aerodrome. Nalazi se na peščanoj plaži, sa pontonom dugim 500 m za ulazak u vodu. Jedan deo je sa koralnim grebenom, a drugi prilagođen za porodice sa decom gde je veći deo kupačke zone sa plitkom vodom. Korišćenje suncobrana i ležaljki je besplatno za goste hotela, preporučujemo korišćenje specijalne obuće. Sadržaj hotela: Recepcija, menjačnica, glavni restoran „Cleopatra“, glavni restoran „Antonio“, japanski i kineski a la carte restoran, indijski a la carte restoran, meksicki a la carte restoran, u hotelu Titanic Beach Spa & Aquapark 5*, italijanski, kineski, orijentalni i riblji a la carte restorani, restoran na plaži, bar „Cesar“, dosko klub „Waves“, Vip lounge, bar na plaži „Sailors“, bar „Captan Smith“, u hotelu Titanic Beach Spa & Aquapark 5* barovi „Pirates“ u lobi bar i „Oasis“ bar na bazenu, konferencijska sala, SPA centar, 2 saune, 2 parna kupatila, tursko kupatilo, teretana, 2 teniska terena, mini golf, ronjenje, jedrenje, Aqua centar (za sportove na vodi), 2 glavna spoljašnja bazena (jedan od njih se greje zimi), 7 swim up bazena, deciji bazen u blizini plaže, Aqua Park radi u određeno vreme, 8 tobogana sa 2 bazena koja se greju zimi, tobogani za decu ispod 10 god., rafting reka, bazen sa talasima koji se greje zimi, deciji klub (4-12 god.), decije igralište, animacioni program, kuglanje, stoni tenis, stoni fudbal, video igrice, doktor, internet cafe, usluga pranja veša, hemijsko cišcenje, doktor. Sadržaj soba: Hotel raspolaže sa 593 sobe. Sve imaju split klima uredaj (hladi/greje), kupatilo sa tuš kabinom, fen za sušenje kose, LCD Sat TV, sef, mini bar, balkon ili terasu, sef.

Le Pacha 4* Hotel se nalazi na obali, u centru Hurgade (Sakala) gde su klubovi, barovi, restorani, prodavnice, na 500m od najstrožeg centra. Ima privatnu plažu i 187 soba rasporedenih u 2 zgrade.Sve sobe su klimatizovane, sa kupatilom, mini barom, TV i telefonom.U svom sastavu ima 3 restorana, bar, kafe, zdravstveni centar, ronilacki centar, salu za bilijar I diskoteku.

Sindbad Aqua Hotel 4* Hotel se nalazi na uređenom šetalištu Hurgade, Memši, na drugoj liniji od mora. Udaljen je 5 km od aerodroma u Hurgadi, 7 km od centra Hurgade, Sakale. Nalazi se preko puta hotela Sindbad Beach Club i 50 m od hotela Sindbad Aqua Park Resort, na par metara preko puta hotela je popularna diskoteka Little Buddha

Grand Plaza Hotel 4* Na samo 5 minuta od aerodroma u Hurgadi, uživajte u veličanstvenoj harmoniji Crvenog mora i prirode. Nalazi se na novom šetalištu Hurgade, na sopstvenoj peščanoj plaži. Grand Plaza hotel ima 232 sobe, uključujući 8 apartmana i 12 porodičnih soba. Svaka soba ima terasu ili balkon, sef, mini bar, klima uređaj, dve telefonske linije, sat tv i aparat za čaj.

Sindbad Beach Resort 4* Hotel pripada kompleksu Sindbad Club koji čine tri hotela. Nalazi se u novom centru Hurgade, na šetalištu Memša, na sopstvenoj peščanoj plaži. Raspolaže sa 245 soba opremljenih kupatilom sa tuš kadom, fenom za kosu, SAT TV-om, klima uređajem, mini frižiderom, balkonom ili terasom. U sastavu hotela su pored glavnog i 3 a la carte restorana.

Mirage New Hawaii 4* Mirage New Havaii Resort & Spa prostire se na 25.000 kvadratnih metara, okružen netaknutom živopisnom prirodom, na obali Crvenog mora. Idealan je za odmor parova, kao i za porodica. Udaljen je 6 km od aerodrome u Hurgadi i 8 km od centra grada. Hotel poseduje 461 smeštajnu jedinicu. Sve sobe su opremljene telefonom.

Nubia Beach Resort 4* Ovo odmaralište je smešteno u severnom delu Hurgade, na 15 minuta vožnje od centra grada i na 18 km od međunarodnog aerodroma Hurgada. Ovo odmaralište u Hurgadi poseduje privatnu plažu, fitnes centar i 4 otvorena bazena, uključujući bazen sa toplom vodom.
Hotel raspolaže sa 202 smeštajne jedinice.

Hostmark 4* Hotelski kompleks je udaljen 15km od centra Hurgade, 7km od centa Memša. Nalazi se u prostranom vrtu na plaži-laguni. Raspolaže sa 230 soba raspoređenih u nekoliko jednospratnih hotelskih zgrada. Hotel ima 3 restorana, snek bar, 2 bara, bar na plaži, otvoren i dečiji bazen, fitnes, saunu, đakuzi, masažu, salon lepote, igralište za decu, mini klub, 2 teniska terena, stoni tenis, bilijar, salu za konferencije,

 

Sea Gull 4* Ovaj hotel je lociran je na peščanoj obali Crvenog mora, nudi tačno ono što Vam treba.  Hotel raspolaže sa 710 soba, od kojih je 10 suit-a, 595 standardnih i 105 family soba. Svaka soba opremljena je klimom, telefonom, mini barom, SAT TV, fenom, room service. Hotel poseduje privatnu peščanu plažu i omogućava vam kompletan komfor i privatnost na njoj

 

Sunny Days El Palacio 4* Hotel je lociran kraj tirkizno plave vode Crvenog mora, koja okružuje hotel sa istoka i juga sa prirodnom lagunom koja zalazi unutar hotelskog kompleksa.Nalazi se na 10 min od aerodroma i na samo nekoliko min od centra grada. Hotel poseduje 837 soba koje su opremljene klimom, tuš, idd/direktnom tel. linijom,

 

Grand Plaza Resort 4* Resort se nalazi preko puta Grand Plaza hotela, sa kojim čini jedinstven kompleks. Gosti resorta koriste plažu Grand Plaza Hotela. U pitanju je nov hotel. Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, klimatizovane, poseduju tuš/WC, SAT/TV, telefon, mini bar, sef itd. Usluga: All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).

 

Hilton Long Beach 4* Komforan hotel, nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži, udaljen je 14km od aerodroma i 30km od Hurgade. Hotel ima više restorana, Lotus – glavni restoran sa pogledom na bazene, Al Dente – italijanski restoran, Marhaba – egipatski restoran, restoran na plaži nudi morske plodove, pet barova, diskoteku, shopping centar i 7 otvorenih bazena.

 

Tia Heights 4* Hotel se nalazi na obali mora, udaljen 25km od aerodroma, 30km od centra grada. Hotel ima 14 restorana i barova, pub, noćni klub i diskoteku, najveći otvoreni bazen u Egiptu /6,400 m2/, zatvoreni bazen koji se greje zimi, baštu, sportove na vodi, diving i aqua centar, golf, tennis i sportske terene, prelepu plažu, suncobrani.

Al Nabila Grand 5* Hotelski kompleks je smešten na peščanoj plaži Sharm El Arab u oblasti Makadi, dugoj oko 1800 m, 32 km južno od centra Hurgade. Kompleks se sastoji od 172 bungalova i četvorospratne zgrade sa 193 standardne sobe površine oko 44 m². Sve sobe sadrže balkon ili terasu, klima uređaj, telefon, SAT tv, sef, mini bar, kupatilo.

 

Hilton Resort 5* Hotel se nalazi na 10 min od aerodroma, 8km od luke u Hurgadi, 5km od centra grada. Hotel raspolaže sa 392 sobe od kojih je 211 standardnih, 148 queen i 33 suite-a. Svaka soba ima balkon ili terasu, air-condition, direktnu tel. liniju, internet pristup, sef, SAT TV, mini bar, mogućnost spremanja kafe ili čaja u Deluxe sobama, fen za kosu.

 

Steigenberger Aqua Magic 5* Hotel je otovren početkom 2014.godine i nalazi se u novoj turističkoj zoni Memša, preko puta hotela Steigenbeger al dau Beach, 5 km od centra Hurgade i 3 km od aerodroma. Lepo uređen hotelski kompleks je idealan za porodice sa decom i sve one koji vole aqua park i vodene sportove. Poseduje 705 smeštajnih jedinica

Mirage Aqua Park 5* Nov hotel, sagrađen na prostoru od 75000 m², u severnom delu Hurgade, 10 km od starog centra El Dahar, na plaži. Poseduje 430 smeštajne jedinice u dva krila hotela dok se u glavnoj zgradi nalazi recepcija, restorani i barovi. Sve sobe su ukusno nameštene i imaju klima uređaj, kupatilo sa tuš kadom i fenom za kosu, telefon, mini bar i SAT TV.

 

Movenpick Hurghada Resort 5* Nalazi se u novom delu Hurgade, na sopstvenoj peščanoj plaži okružen palmama. Udaljen je 2 km od centra Hurgade i 10 km od aerodroma. Hotel ima nekoliko restorana i barova, internet-kafe, diskoteku, noćni klub, dva bazena, bazen za decu, prodavnica, menjačnicu i 2 teniska terena.

 

Caribbean World Resort 5* Hotel 5* de luxe kategorije je smešten na samoj peščanoj plaži površine od 140.000m². Udaljen je od aerodrome u Hurgadi oko 35km. Sadrži 520 soba i apartmana uređenih u duhu Kariba. Svaka soba ima pogled na more i peščane plaže. Svaka soba je povrsine 50-70m², sadrzi mini bar, LCD SAT TV, klimu, direktnu tel linija, balkon ili terasa.

Leave a Reply