HURGADA

]

HURGADA – PROGRAM PUTOVANJA

1. dan – Sastanak grupe na aerodromu «Nikola Tesla», dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje je u kasnim popodnevnim časovima. Predviđeno sletanje u Hurgadu (po lokalnom vremenu) u večernjim satima. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema pravilima hotela.

2 – 10/ 11. dan – Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge.

11/ 12. dan – Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u večernjim satima. Predviđeno poletanje (po lokalnom vremenu) za Beograd.

12 /13. dan – Sletanje u Beograd predviđeno posle ponoći. Kraj programa.

Hurgada cenovnik
Hurgada cenovnik
Hurgada cenovnik
Hurgada cenovnik
Hurgada cenovnik
Hurgada cenovnik
Hurgada cenovnik
Hurgada cenovnik
Hurgada cenovnik
Hurgada cenovnik

U cenu je uračunato:

 • Avio prevoz – čarter let na relaciji Beograd – Hurgada – Beograd;

 • Avio takse koje u trenutku objavljivanja programa iznose:

Hurgada – EUR 51,40 (EUR 21,42 taksa aerodroma Nikola Tesla, EUR 29,00 taksa aerodroma u Hurgadi,  EUR 0,98 naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja Republike Srbije);

 • Usluga povratnog transfera na relaciji aerodrom – hotel –aerodrom u Hurgadi;

 • Usluga smeštaja i pratećih usluga u izabranom hotelu, na bazi izabranog broja noćenja;

 • Usluga predstavnika inopartnera na destinaciji;

 • Troškovi organizacije turističkog putovanja.

U cenu nije uračunato:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje;

 • Osiguranje od otkaza turističkog putovanja (preporučujemo);

 • Osiguranje od krađe ili oštecenja prtljaga (preporučujemo);

 • Osiguranje na ime troškova pomoći i povratka sa turističkog putovanja (preporučujemo);

 • Troškovi fakultativnih izleta u organizaciji inopartnera (prijavljivanje i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja za kvalitet i cenu);

 • Viza za Egipat, pribavlja se na aerodromu u Hurgadi, po ceni od 25 američkih dolara;

 • Individualni i dodatni hotelski troškovi.

Uslovi plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Način plaćanja:

 • gotovinski – akontacija 30% od ukupne cene turističkog putovanja (od kojih je iznos od 75 eura po rezervaciji nepovratan ) , preostali iznos najkasnije 21 dan pre početka putovanja;

HURGADA – OPISI HOTELA IZ TABELE

HURGHADA SEA GULL RESORT 4*
Lokacija: Hotel se nalazi u centru Hurgade, na oko 10 kilometara od aerodroma u Hurgadi. Hotel ima dve sopstvene peščane plaže sa postepenim ulaskom u vodu. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela.
Sadržaj hotela: Gostima su na raspolaganju: dve recepcije, menjačnica, nekoliko restorana i barova, pet otvorenih bazena (dva se greju zimi), Aqua park sa 9 tobogana (greje se zimi), stoni tenis, skvoš teren, odbojka na plaži, bilijar, aerobik, aqua aerobik, vaterpolo, ronjenje, jedrenje, Aqua centar (centar za sportove na vodi), animacioni program, pozorište, salon lepote, Spa centar, fitness centar, dva bioskopa, mini zoološki vrt, dečiji klub (4-10 god.), dva igrališta za decu,  teniski teren, dve konferencijske sale, besplatan Wi-Fi internet kod Food court-a (8-18h), Wi-Fi interent u lobiju (uz doplatu).
Sadržaj soba: Sve sobe su klimatizovane i sadrže kupatilo sa kadom ili tušem, fen, mini bar, sef, LCD SAT TV, telefon, balkon ili terasu.

LONG BEACH RESORT 4* (ex Hilton Long Beach)
Lokacija: Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži, 30km od centra Hurgade i 15 km od aerodroma.
Sadržaj hotela: Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana, pet barova, diskoteka, shopping centar, sedam otvorenih bazena od kojih se tri greju tokom zime, bazen i igralište za decu na plaži, dečiji klub, besplatni suncobrani, ležaljke i peškiri, diving centar, sportovi na vodi, bilijar, mini golf, četiri teniska, dva squash terena, fitness, sauna, SPA centar.
Sadržaj soba: Sve sobe su klimatizovane, imaju terasu ili balkon sa pogledom na more, mini bar ili frižider, LCD SAT TV, kupatilo sa fenom za kosu, sef i Wi-FI internet (uz doplatu).

STELLA DI MARE GARDENS RESORT & SPA 5*
Lokacija: Hotel je smešten u Makadi zalivu, na 35km od Hurgade i 30km od aerodroma.
Sadržaj hotela: U sklopu hotela, nalaze se recepcija dostupna 24 časa dnevno, glavni restoran, dva a-la-carte restorana (libanska i kineska kuhinja), besplatan wi-fi internet u lobiju I na terasi, spa centar, teretana, frizerski salon, 6 bazena za odrasle (jedan se greje zimi) I dva bazena za decu, teniski teren, mini gold, bilijar, stoni tenis, animacija, šatl bus do Hurgade, bankomat.
Sadržaj soba: Sve sobe u ovom hotelu sadrže telefon, klima uređaj, LCD SAT TV, sef, mini bar, kupatilo sa tuš kabinom/kadom, a većina soba ima balkon ili terasu.

KING TUT AQUA PARK BEACH RESORT 4*
Lokacija: Hotel King Tut se nalazi u blizini centra Sakale, a od aerodroma je udaljen 5 km, na sopstvenoj peščanoj plaži.
Sadržaj hotela: Gostima hotela na raspolaganju su tri glavna restorana (od kojih je jedan na plaži), četiri bara (od kojih je jedan na plaži), bazen, sauna, đakuzi, sobe za masažu, animacioni tim, teretana, sportovi na vodi, bilijar i besplatan Wi-Fi u javnim prostorijama.
Sadržaj soba: Hotel raspolaže sa 133 sobe. Sve sobe imaju klima uređaj, mini bar, telefon, TV, fen i balkon.

TROPITEL SAHL HASHISH 5*
Lokacija: Hotel je smešten na nekih 14 km južno od Hurgade, nekih 20-ak minuta vožnje od aerodroma. U sklopu hotela nalazi se besplatan parking.
Sadržaj hotela: Hotel sadrži četiri restorana, a gostima su na raspolaganju tri otvorena bazena, SPA centar, kao i razne sportske sadržaje poput terena za tenis I odbojku.
Sadržaj soba: Sve sobe su klimatizovane, sadrže kupatilo sa tuš kabinom, LCD SAT TV, telefon, internet (uz doplatu) minibar i sef.

AMWAJ BLUE BEACH 5*
Lokacija: Udaljen je 50km od aerodroma u Hurgadi, 20km od Makadi Bay-a. Ima sopstvenu plažu sa plićim delom, kao i deo sa pontonom.
Sadržaj hotela: Gostima hotela na raspolaganju su tri restorana uključujući i italijanski i restoran na plaži, barovi pored bazena, na plaži i u disko klubu, dva bazena za odrasle od kojih je jedan sa kontrolom temperature vode i dva dečija, fitness centar, spa centar, salon lepote, shopping centar, super market, mini market, tereni za tenis, odbojku i košarku, ronilački centar, salu za kuglanje i stoni tenis, bioskop, rent-a-car, suvenirnica, perionica, parking i garaža. Za ljubitelje sportova na vodi na raspolaganju su jet sky, wind surfing, vožnja katamaranom, iznajmljivanje kanua i pedalina, a za ljubitelje ekstremih sportova tu je i paraglajding.
Sadržaj soba: Hotel raspolaže sa preko 300 moderno opremljenih i komfornih soba. Sve sobe imaju izlaz na terasu ili balkon, sa pogledom na more, baštu ili bazen. Sobe su klimatizovane, opremljene sa kupatilom sa fenom, satelitskom TV, telefonom, mini barom, aparatom za čaj i kafu.

NUBIA AQUA BEACH RESORT 5*
Lokacija: Hotel se nalazi u severnom delu Hurgade na sopstvenoj plaži, na 6 km od centra i 18km od aerodroma.
Sadržaj hotela: Gostima je na raspolaganju sedam restorana, tri bara na plaži, šiša bar, lobi bar, četiri otvorena bazena, đakuzi, dečiji bazen, mini klub, sauna, odbojka na plaži, vaterpolo, besplatan Wi-Fi u zajedničkim prostorijama.
Sadržaj soba: Sve sobe su klimatizovane, poseduju mini bar, sef, terasu ili balkon, kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu, LCD SAT TV i telefon.

THREE CORNERS SUNNY BEACH 4*
Lokacija: Ovaj moderan, luksuzan hotel se nalazi na samoj obali Crvenog mora, sa privatnom peščanom plažom u Daharu ka El Gouni.
Sadržaj hotela: U okviru hotela su bazeni, od kojih se dva greju u zimskom periodu, vodeni park sa bazenom i toboganima za decu, besplatno korišćenje suncobrana, ležaljki i peškira, glavni restoran, restoran na plaži, a la carte restoran, tri bara, internet kafe, suvenirnica, mini market, juvelirnica, knjižara, perionica veša.
Sadržaj soba: Hotel ima više od 300 soba. Sve su opremljene u tradicionalnom stilu, sa balkonima sa pogledom na more, bastu ili bazene. Sobe su klimatizovane, sa odvojenim kupatilima i tuš kabinom, mini frižiderom, SAT TV, telefonom, sefom, detektorima za dim, fenom.

SUNNY DAYS EL PALACIO RESORT 4*
Lokacija: Hotel se nalazi na 4 km od centra Hurgade i 10 km od aerodroma, između starog centra Dahar i nove marine, u laguni koja zalazi unutar hotelskog kompleksa.
Sadržaj hotela: U okviru hotela nalazi se otvoreni bazeni i bazen za decu, privatna plaža, health club, sauna, masaža, fitness centar, igralište za decu, bilijar, stoni tenis, bar/ pub/ lounge, saloni za ulepšavanje, gift shop, banka, zlatare, knjižara i Wi-Fi internet dostupan na recepciji.
Sadržaj soba: Sobe su klimatizovane, poseduju mini bar, sef, terasu, kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu, a svaka od soba ima i LCD TV.

TITANIC PALACE RESORT 5*

Lokacija: Hotel se nalazi na obali Crvenog mora, odmah pored hotela Titanic Beach Spa & Aquapark. Udaljen je oko 17 km južno od centra Hurgade, 10 km od aerodrome. Nalazi se na peščanoj plaži, sa pontonom dugim 500 m za ulazak u vodu. Jedan deo je sa koralnim grebenom, a drugi prilagođen za porodice sa decom gde je veći deo kupačke zone sa plitkom vodom. Korišćenje suncobrana i ležaljki je besplatno za goste hotela, preporučujemo korišćenje specijalne obuće. Sadržaj hotela: Recepcija, menjačnica, glavni restoran „Cleopatra“, glavni restoran „Antonio“, japanski i kineski a la carte restoran, indijski a la carte restoran, meksicki a la carte restoran, u hotelu Titanic Beach Spa & Aquapark 5*, italijanski, kineski, orijentalni i riblji a la carte restorani, restoran na plaži, bar „Cesar“, dosko klub „Waves“, Vip lounge, bar na plaži „Sailors“, bar „Captan Smith“, u hotelu Titanic Beach Spa & Aquapark 5* barovi „Pirates“ u lobi bar i „Oasis“ bar na bazenu, konferencijska sala, SPA centar, 2 saune, 2 parna kupatila, tursko kupatilo, teretana, 2 teniska terena, mini golf, ronjenje, jedrenje, Aqua centar (za sportove na vodi), 2 glavna spoljašnja bazena (jedan od njih se greje zimi), 7 swim up bazena, deciji bazen u blizini plaže, Aqua Park radi u određeno vreme, 8 tobogana sa 2 bazena koja se greju zimi, tobogani za decu ispod 10 god., rafting reka, bazen sa talasima koji se greje zimi, deciji klub (4-12 god.), decije igralište, animacioni program, kuglanje, stoni tenis, stoni fudbal, video igrice, doktor, internet cafe, usluga pranja veša, hemijsko cišcenje, doktor. Sadržaj soba: Hotel raspolaže sa 593 sobe. Sve imaju split klima uredaj (hladi/greje), kupatilo sa tuš kabinom, fen za sušenje kose, LCD Sat TV, sef, mini bar, balkon ili terasu, sef.

Leave a Reply