KRF AUTOBUSOM

KRF (Kerkira) je najblistaviji biser Jonskog arhipelaga i jedno od najposećenijih Grčkih ostrva. Poznat je po svojim prelepim peščanim plažama na zapadnoj i šljunkovitim na istočnoj obali, starom gradu u kome su tragove ostavljali Englezi, Mlečani, Italijani i Nemci; mnogobrojnim maslinjacima, mondenskom noćnom životu, tradicionalnim kulinarskim specijalitetima, okolnim ostrvima…Mnogobrojni spomenici posvećeni srpskoj vojsci iz Prvog svetskog rata, muzej i srpski konzulat „Srpska kuća“, smešteni u samom gradu Krfu i ostrvo Vido – groblje srpskih vojnika, nezaobilazna su mesta za obilazak turista koji letuju na Krfu
DASIA, nekada malo ribarsko selo, prvo je mesto na ostrvu Krf koje je počelo da razvija turizam. Nalazi se oko 12 kilometara od grada Krfa i aerodroma. Nudi mirne plaže u mirnom mestu bez užurbane vreve.

krf cenovnik

MOGUĆE JE KORISTITI SAMO BUS PREVOZ U TERMINIMA POLASKA IZ TABELE :
ODRASLI = 75 € povratni (60 € bus+15 € trajekt), 55 € u jednom pravcu
DECA DO 12 GODINA = povratni 55 € (40 € bus+15 € trajekt), 3
5 € u jednom pravcu

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
 prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
 povratni prevoz trajektom do Krfa
 najam izabranog smeštaja na bazi 10 noćenja
 usluge licenciranog pratioca grupe
 usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
 troškove organizacije i vođenja aranžmana
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 međunarodno zdravstveno osiguranje sa pokrićem na Covid-19 za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) – 5 € (deca od 0 – 18 god.), 11 € (osobe 19 – 70 god.), 22 € (osobe od 71 – 80 god.)
 boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. i koja trenutno iznosi : privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€.Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana (dnevno po sobi )
 peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS )
POPUSTI:
 deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju krevet)
 deca od 2 – 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaćaju 60 € (imaju sedište u autobusu, nemaju krevet)
 deca od 2 – 12 godina popust 50% na cenu iz tabele u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju krevet ), osim za smenu 20.05. gde plaćaju cenu autobuskog prevoza 45€
 u slučaju spajanja 2 smene cena druge smene se umanjuje za 40 € za odrasle i 30 € za decu
 u slučaju spajanja 3 smene cena druge i treće smene se umanjuje za po 40 € za odrasle i po 30 € za decu
 popust za spajanje smena ne važi za smene obeležene zvezdicom

DOPLATE:
 za 1/1 sobu 80 % od cene iz tabele za 1/2 sobu
 za klima uređaj – 4 do 7 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se za smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta
NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:
1. 30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
2.30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana BAZ KAMATE najkasnije do 15.12.

POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):
 Doplata za povratni prevoz iz Novog Sada – 20 € (polazak sa parkinga kod železničke stanice)

VILA ALEXAKIS – Dasia U CENTRU !!!
Lokacija: Nalazi se u centru Dasije, na oko 100 m od plaže.
Opis: Vila Alexakis se nalazi na odličnoj lokaciji, u centru Dasije, preko puta hotela Dassia Chandris/sada IKOS DASSIA RESORT. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim apartmanima. Svaka smeštajna jedinica ima čajnu kuhinju, kupatilo (tuš/WC), TV i terasu, kao i mogućnost korišćenja mobilnog klima-uređaja, čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5 € dnevno po klima uređaju). Ova doplata nije obavezna. Vila ima besplatan Wi-Fi internet. Vila je opremljena peškirima.

VILA ALEKSANDRA – Dasia 50 M OD PLAŽE !!!
Lokacija: Nalazi se u centru Dasije, na oko 50 m od plaže.
Opis: Vila Aleksandra se nalazi u centru Dasije, u mirnoj uličici kod hotela „Dassia Beach„. U svom sastavu ima dvokrevetne studije i dvokrevetne studije sa pomoćnim ležajem (pomocni lezaj je krevet na rasklapanje).. Sve smeštajne jedinice imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo (tuš/WC), TV i balkon. Svaka smeštajna jedinica ima klima-uređaj, čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5 € dnevno po smeštajnoj jedinici). Ova doplata nije obavezna. Vila je opremljena peškirima. Vila ima besplatan Wi-Fi internet. Zamena posteljine i peškira na 5 dana.Vila ima parking.

Vila ILDI – Dasia SA BAZENO!!! Lokacija: Nalazi se u Dasiji na oko 250m od centra i na oko 600 m od plaže. Opis: Vila Ildi se nalazi u Dasiji. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, koji se nalaze u prizemlju. Vila raspolaže bazenom Smeštajne jedinice poseduju kompletno opremljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (tuš/WC), TV i balkon. Svaka smeštajna jedinica raspolaže klima uređajem čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5 € dnevno po smeštajnoj jedinici). Ova doplata nije obavezna. Vila ima besplatan Wi-Fi internet.Vila raspolaže peškirima i parkingom.

Vila LOLA – Dasia SA BAZENOM!!! Lokacija: Nalazi se u centu Dasijie i na oko 300 m od plaže. Opis: Vila Lola se nalazi u Dasiji. Raspolaže četvorokrevetnim dupleks apartmanom i četvorokrevetnim apartmanom, koji se nalaze u prizemlju i II spratu. Vila raspolaže bazenom (ležaljke i suncobrani su besplani za goste vile) poseduje prostrano dvorište . Smeštajne jedinice poseduju kompletno opremljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (tuš/WC), TV i balkon. Svaka smeštajna jedinica raspolaže klima uređajem čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5 € dnevno po smeštajnoj jedinici). Ova doplata nije obavezna. Vila ima besplatan Wi-Fi internet.Vila raspolaže peškirima i parkingom.

Vila MINA – Ipsos SA BAZENOM!!!
Lokacija: Nalazi se u Ipsosu, na oko 250 m od plaže.
Opis: Vila Mina se nalazi na odličnoj lokaciji, u blizini “PIZZA BONITA”i na 250 m od plaže. Vila je idealan izbor za mlade i ljubitelje noćnog života. Raspolaže četvorokrevetnim studijima. Svaka smeštajna jedinica ima čajnu kuhinju, kupatilo (tuš/WC), TV i terasu, kao i mogućnost klima-uređaja, čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta, kao I Wi-Fi uslugu. Ova doplata nije obavezna.

Leave a Reply