KUŠADASI AUTOBUS PONUDA

Kušadasi je na vrhu liste najpoznatijih i najposećenijih letovališta u Turskoj. Nekadašnje malo primorsko mesto na obalama Egejskog mora, u oblasti Ajdin, vremenom je izraslo u grad hotela, poznat po tradicionalnom gostoprimstvu. Duž obale su brojne plaže sa peskom boje zlata okružene hotelskim kompleksima visokih kategorija. Nazivaju ga još i „carstvom mora i ptica“, ali i turističkom destinacijom jedinstvenih istorijskih i arheoloških lokaliteta. Godišnje Kušadasi ima u proseku oko 300 sunčanih dana. U maju i oktobru prosečne temeperature su oko 24 stepena Celzijusa, uz temperaturu vode do 21 stepen. Najtopliji meseci su juli i avgust s temperaturama između 32 i 36 stepeni Celzijusa..

kušadasi cenovnik
kušadasi cenovnik
kušadasi cenovnik

PROGRAM PUTOVANJA: 1.Dan – Polazak iz Beograda u ranim jutarnjim časovima, DAN RANIJE u odnosu na tabelu.Polazak sa BAS-ove (podložno promeni) autobuske stanice. Direktna vožnja preko Bugarske, usputne pauze radi odmora. 2. Dan – Dolazak u Kušadasi u prepodnevnim časovima. Smeštaj u hotel posle 14h. 2-12. dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. 12. dan. Napuštanje soba do 09:00h. Slobodno vreme. Polazak za Beograd zavisi od vremena dolaska nove grupe i dogovora sa vodičem. 13. dan.Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.

ARANŽMAN OBUHVATA: • Smeštaj u Kušadasiju na bazi 10 noćenja sa odabranom uslugom, • Usluge predstavnika agencije ili inopartnera, • Agencijske usluge.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: • Autobuski prevoz • Fakultativne programe, • Individualne troškove, • Međunarodno zdravstveno osiguranje: za osobe do 18 godina 1.457,00 dinara, od 18 do 70 godina 2.184,00 dinara i od 71 do 86 godina 4.369,00 dinara. PREVOZ : Cena povratne karte: 85 €,deca do 12 godina 60 €.

Doplate: Za polazak (transfer) iz Kikinde 22 eura ,Zrenjanina 17 eura(minimum 2 putnika) Za polazak iz Novog Sada doplata je 17 eura Placanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu dinara

MOGUCI NACINI PLACANJA: 1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre polaska na put, 2) 30% prilikom rezervacije, a ostali iznos u jednakim mesecnim ratama cekovima gradana do 20.12.2020. godine, , 4) administrativnom zabranom 30% prilikom rezervacije, a ostali iznos u jednakim mesecnim ratama do 20.12.2020.godine. Korisnik usluga je dužan da u roku od dva radna dana nakon uplate akontacije dostavi Organizatoru Rešenje o administrativnoj zabrani (formular izdaje Organizator), overen i potpisan od strane Poslodavca (organizator zadržava pravo odabira pravnih lica sa kojima ce sklopiti ugovor o zabrani).

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Plana Tours, licenca OTP 80/2020 kategorija A 40 od 31.01.2020. NAPOMENA: Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u Tursku moraju imati rok važenja minimum 6 meseci od dana izlaska sa teritorije Turske. U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre pocetka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja. Potvrda o garanciji putovanja: U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0047/2020 od 10.01.2020., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300068824 od 28.01.2020. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.

OPISI OBJEKATA I HOTELA IZ TABELE:

HOTEL AQUA FANTASY 5*

Lokacija: Ovaj objekat okružen borovom šumom nalazi se na samoj plaži, a od centra udaljen je oko 10kilometara. Sadržaj hotela: Hotel u svom sklopu poseduje razne sadržaje, između ostalog nekoliko restorana, nekoliko barova, 4 otvorena i 2 zatvorena bazena. Gostima hotela su na raspolaganju sportski tereni, kao i sadržaji za relaksaciju poput saune i turskog kupatila. U sklopu hotela nalazi se i akva park. Više informacija na sledećem linku: http://www.aquafantasy.com/ Sadržaj soba: Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i poseduju kupatilo u kom se nalazi fen. Većina soba ima balkon, a sve sobe imaju televizor, telefon i mini bar.

ARORA HOTEL 4*

Lokacija: Hotel se nalazi u neposrednoj blizini turističkih atrakcija destinacije, na privatnoj peščanoj plaži. Sadržaj hotela: Gostima hotela na raspolaganju su dva restorana, od kojih je jedan na otvorenom. Hotel poseduje nekoliko barova, između ostalog i bar na bazenu, kao i vitamin bar. U sklopu hotela je i frizer, doktor, prodavnica, a hotel ima razne sadržaje namenjene sportskim aktivnostima, kao i relaksaciji. Bazen na otvorenom poseduje i deo namenjen deci, a hotel ima i zatvoreni bazen. Više informacija na sledećem linku: http://www.arorahotel.com/ Sadržaj soba: Hotel Arora ima više od 70 soba od kojih su sve klimatizovane, poseduju kupatilo sa tušem ili kadom, imaju fen, telefon, televizor, mini bar i sef, a većina soba ima pogled na more ili na bazen.

ASENA HOTEL 3*

Lokacija: Hotel Asena nalazi se na samoj plaži, u centralnom delu odmarališta i u neposrednoj blizini od svih turističkih aktivnosti. Sadržaj hotela: Gostima ovog hotela na raspolaganju su recepcija, lobi bar, zatvoreni hotelski restoran, bar u sklopu bazena, kao TV salon. Ležaljke i suncobrani su na raspolaganju bez naknade. Hotel poseduje nekoliko sadržaja namenjenih sportovima na vodi i plaži. Iz hotela se pruža panoramski pogled na Egejsko more. Više informacija na sledećem linku: http://www.asenahotel.net/ Sadržaj soba: Većina soba u hotelu je sa pogledom na more. Sve sobe sadrže kupatilo sa tuš kabinom, televizor, telefon, fen za kosu i klima uređaj. Većina soba ima balkon.

HOTEL DABAKLAR 4*

Lokacija: Ovaj hotel sa 4 zvezdice nalazi se u centru grada, na 250 metara od plaže. Od aerodroma je udaljen oko 70 kilometara. Sadržaj hotela: U sklopu hotela nalazi se restoran sa prostorom za ručavanje i na zatvorenom, kao i na otvorenom. Gosti hotela mogu popiti piće u nekom od hotelskih barova, od kojih je jedan pored hotelskog bazena. Hotel poseduje razne sadržaje, između ostalog otvoreni bazen sa đakuzijem, tursko kupatilo, saunu i fitnes centar. Više informacija na sledećem linku: http://www.dabaklarhotel.com/. Sadržaj soba: Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i poseduju kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, a gostima hotela je na raspolaganju i fen. Većina soba ima balkon, a sve sobe poseduju televizor i telefon.

KUSTUR CLUB HOLIDAY VILLAGE 5*

Lokacija: Ovaj hotel nalazi se na oko 5 kilometara od centra, na sopstvenoj plaži na kojoj su suncobrani i ležaljke besplatne za goste hotela. Sadržaj hotela: Ovaj hotel od 5 zvezdica dočekuje goste u opuštajućoj i prijateljskoj atmosferi i pogodno je mesto za porodice i parove. Hotel poseduje mnoštvo sadržaja, između ostalog sportske terene, bilijar, mini golf i mogućnost za vodene sportove. Gostima hotela na raspolaganju je nekoliko restorana, barova, fitnes centar, sauna, kao i sadržaji namenjeni najmlađima. Više informacija na sledećem linku: http://www.kusturclub.com/ Sadržaj soba: Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i poseduju kupatilo u kom se nalazi fen. Većina soba ima balkon, a sve sobe imaju televizor, telefon i mini bar.

HOTEL SANTUR 3*

Lokacija: Hotel Santur nalazi se u samom centru grada, na 400 metara od gradske plaže. U neposrednoj blizini hotela nalazi se autobuska stanica, sa koje se autobusom vrlo brzo mogu obilaziti i okolne plaže. Sadržaj hotela: U sklopu hotela nalazi se hotelski restoran, na zatvorenom, kao i na otvorenom. Gosti hotela mogu koristiti hotelski bazen, na kom su ležaljke i suncobrani na raspolaganju bez naknade. Hotel poseduje i bar. Sadržaj soba: Sve klimatizovane smeštajne jedinice u hotelu Santur poseduju televizor i telefon, a većina soba ima i terasu.

Leave a Reply