LE PACHA RESORT 4* – HURGADA

GALERIJA

HOTEL LE PACHA RESORT 4*HURGADA, Egipat

Hotel Le Pacha Resort 4* nalazi se u starom centru Sakala, na oko 7km od samog centra Hurgade i na oko 6km od aerodroma.

 

Opšti podaci

 

Hotelski kompleks otvoren je 1997. godine i prostire se na 110.000m2. Na ovom prostoru nalaze se smeštajne jedinice, otvoreni bazeni, aqua park i privatna plaža.

Za decu tu je mini club sa svakodnevnim aktivnostima i zabavom. Mini club nalazi se blizu plaže i poseduje otvorena igrališta sa raznim vidovima sporta.

 

Plaža

Hotel poseduje svoju privatnu peščanu plažu sa palmama, opremljena je suncobranima i ležaljkama koje gosti hotela mogu da koriste bez dodatne naplate. Plaža poseduje i svoju marinu sa Diving centrom.

Smeštaj

Hotel ima ukupno 258 soba koje su smeštene u 11 posebno sagrađenih zgrada. Sve sobe imaju klima uređaj, mini barom, sefom, TV sa satelitskim kanalima, fen za kosu.

Plaća se: room  service 24h, telefon.

Hrana i piće

Usluga je all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Restoran Alaa El Dein je na bazi buffet restorana. Doručak se služi od 07:00h – 10:00h, ručak od 13h – 15h i večera od 19h – 22h.

Hotel poseduje dva a la carte restorana. Casa Rustica je italijanski restoran u kome se služi ručak i večera.

China town je kineski restoran koji takođe nudi uslugu ručka i večere. Oba restorana potrebno je rezervisati minimum jedan dan pre i usluge a la cart restorana se naplaćuju.

Hotel ima četiri bara od kojih jedan radi 24h – lobby barPool bar otvoren je od 10:00h – 18:00h u letnjem periodu a u zimskom do 17:00h. Beach bar je takođe otvoren od 10:00h – 18:00h u letnjem periodu a u zimskom do 17:00h. Noćni klub Disco Caligula otvoren je od 23:00h – 04:00h.

 

Hotel Le Pacha Resort 4* –    Ostali sadržaji

Hotel poseduje jedan veliki otvoreni bazen sa površinom od 1.585m, dubine 130cm  i jedan dečiji bazen sa toboganima, dubine 60cm.  Oba bazena greju se u zimsom periodu, od 01.11. do 31.03.

SPA centar smešten je u odvojenoj zgradi i pruža usluge masaže i razne tretmane lica i tela.

Tu se nalazi i jacuzzi i sauna, kao i teretana sa profesionalnim fitnes instruktorom. Tokom celog dana organizovane su razne animacije za decu i odrasle, kao što je vodeni aerobik, odbojka na plaži, vaterpolo i sl.

Leave a Reply