SHARM EL SHEIKH

Sharm el Sheikh, najposećenije letovalište u azijskom delu Egipta, na samom jugu Sinajskog poluostrva, udaljen 480 km od Kaira. Povoljna klima i izuzetan geografski položaj uticali su da  izraste u jedno od najlepših i najpopularnijih letovališta Egiptu. Sunce tokom čitave godine, prelepe peščane plaže sa dužim plićakom pogodne su za odmor i letovanje porodica sa decom, a za ljubitelje ronjenja fantastični koralni grebeni sa raznolikim podvodnim svetom.  More je izuzetno bistro, tirkizno i toplo, a prizor je još nestvarniji sa pustinjom u zaleđu morske obale.  Mnogi su razlozi da Vaše letovanje provedete u nekom od udobnih hotela iz ponude. Morsku obalu Sharm el Sheikha, dužine oko 50 km, čine tri koralna zaliva: Naama BaySharks Bay i Nabq Bay.

 PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan Beograd – Sharm El Sheikh: Sastanak putnika na aerodromu Beograd dva sata pre poletanja . Prevoz čarter letom. Dolazak u Sharm El Sheikh. Transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.
2.–10. dan: Individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnih izleta i razgledanja.
11. dan Sharm El Sheikh – Beograd: Napuštanje soba do 12 h (u zavisnosti od vremena leta). Transfer do aerodroma, čekiranje i pasoška kontrola. Čarter let do Beograda.

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
Avio prevoz čarter letom na relaciji Beograd – Sharm El Sheikh – Beograd;
Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila; U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00h, u zavisnosti od vremena leta (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji su posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta.
Grupni transfer aerodrom – izabrani hotel – aerodrom,
Aerodromske takse u visini od 51,40 EUR
YQ taksa 10 eur (doplate za gorivo – podložno promeni do polaska na put).
Usluge predstavnika, troškove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
Troškovi fakultativnih izleta, putno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi, sve što nije naznačeno pod “JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE”
Sve navedene takse su podložne promeni i eventualna poskupljenja naplativa su sve do početka putovanja.

Leave a Reply