BEČIĆI

Bečići pripadaju opštini Budva od koje su udaljeni oko 3 km. Bečiće odlikuje dugačka peščana plaža razvijena infrastruktura, odlični hoteli. Sa 220 sunčanih dana u godini i blagom mediteranskom klimom, pruža idealne uslove za odmor.Plaža duga 2km još davne 1935.godine dobila je zlatnu medalju kao najlepša plaža u Evropi.  Veliki broj  restorana sa tradicionalnom kuhinjom nalazi se duž plaže.

Godine 1935. je je upravo ona dobila Gran pri u Parizu kao najbolja plaža Evrope i tu slavu ne gubi do danas. Sada su Bečići savremeni turistički centar s prodavnicama, restoranima, kafeima, barovima i veoma luksuznim hotelima. Lepo i dugačko šetalište povezuje Bečiće sa budvanskim Starim gradom. Letovalište pruža sve uslove za spokojan i opušten odmor i za aktivno bavljenje sportom.

Još jedan veliki plus je što je se veliki broj restorana sa tradicionalnom kuhinjom nalazi se duž plaže, što može samo da vam upotpuni ugođaj.

Plaža u Bečićima najveće je ovdašnje blago! Mjestimično je široka i do 100 metara, do te mjere puna ljetnje ponude da bi nabrajanje šta nudi od ugođaja – oduzelo i prostora i vremena. Najbezbolnije bi bilo reći da ovdje niko neće ostati uskraćen plažnim kvalitetom, ma kako ga prethodno zamišljao.

Danas budvanski glavni bulevar prolazi kroz Bečiće, tik pored ekskluzivnih hotela, po čemu su dakle Bečići postali sastavnim dijelom Budve. Poluostrvo Zavala pak pretvoreno je u novi arhitektonski simbol grada. Obalni korzo spojen je s Bečićima kratkim pješačkim tunelom (kroz usko poluostrvo), te su i na taj način obale obje uvale, budvanska i bečićka, kao jedno.

HOTEL ALET 2*

Hotel se nalazi na udaljenosti od 350m od plaže. Sastoji se od nekoliko paviljona u predivnom ambijentu.

HOTEL IBEROSTAR BELLEVUE 4*

Hotel se sastoji od tri zgrade. Nalazi se na samoj plaži. Usluga je all inclusive.

HOTEL BEČIĆI 2*

Hotel „Bečići“2*- se nalazi na atraktivnoj lokaciji.,Okružen zelenilom, Hotel je idealan za porodični odmor.