HRVATSKA

Hrvatska – kao zemlja kontrasta koju krase prelepe plaže, magična ostrva, reke i jezera, netaknuta priroda , spomenici kulture, antički gradovi, ljubazni domaćini, mediteranska kuhinja, očaravajuća vina… Hrvatska sa pravom nosi epitet jedne od omiljenih destinacija kako mladih tako i onih malo starijih.

Nekada deo zajedničke države Jugoslavije, Hrvatska je u sećanju srednjih generacija ostala kao mesto nezaboravnih letovanja. Prosečna temperatura na primorju je od 6 do 11°C u januaru i 21 do 27°C u avgustu. Turizam je u Hrvatskoj vrlo razvijena privredna grana, a dugačka i veoma razuđena morska obala visoko je rangirana na listama svetskih turoperatera, pa se poslednjih godina sve češće kao gosti javljaju i pripadnici svetskog džet seta.

Šest gradova u Hrvatskoj, ili neki njihovi delovi, uvršteni su u Uneskov spisak svetske baštine: Poreč, Zadar, Šibenik, Trogir, Split i Dubrovnik. Hrvatska ima i osam nacionalnih parkova: Brioni, Kornati, Krka, Mljet, Paklenica, Plitvička jezera, Risnjak i Severni Velebit, a posebnom lepotom ističu se i ostrva Vis, Hvar, Brač i ostrva Kornatskog arhipelaga.

Poseban je doživljaj, koji uključuje kako to iskustveno gosti kažu sva čovekova čula, da letovanje provedete u hotelima na nekom od hrvatskih ostrva poput HvaraLošinjaKrka, Brača…

Kristalno čisto more, bujna vegetacija, hoteli sa vrhunskom uslugom i svi dodadatni sadržaji poput restorana, barova na plaži i poznatih klubava čine letovanje na hrvatkim ostrvima nezaboravnim. Za one koji žele mirniji odmor, Istra može biti pravi izbor. Istarske pešcane plaže idealna su mesta i preporuka za letovanje u Hrvatskoj porodicama sa malom decom. More je ovde kristalno čisto, a Istra obiluje pešcanim plažama i slikovitim uvalama.

Obilazak Dubrovnika je poseban doživljaj i preporuka za one koji letovanje u Hrvatskoj žele da obogate kulturnim sadržajima i uživanjem u istorijskim spomenicima…

 

Letovanje u Hrvatskoj može biti prepuno raznolikih sadržaja u zavisnosti od afiniteta koji gosti imaju, ali svaki put iznova Hrvatska otkriva svojim gostima nešto novo u želji da joj se ponovo vrate.

HRVATSKA HOTELI

Predstavljamo vam ponudu hotela u Hrvatskoj. Opatija, Lovran, Crikvenica i Selce

MAKARSKA PRIVATAN SMEŠTAJ

Makarska je prepoznatljiva po 2km dugoj peščano-šljunkovitoj plaži oivičenoj borom šumom, koja celoj plaži daje prirodnu hladovinu.