ITALIJA

Italija – Lido di jeselo

Mletačka republika je uzdigla Veneciju kao centar pomorstva, trgovine, zanata i uživanja. Danas je centar uživanja i dobrog odmora premešten u letovalište Lido di Jesolo sa prelepom peščanom plažom, barovima, sportskim terenima, ležaljkama, suncobranima i pešačkom stazom duž čitave plaže. Glavna gradska pešačka zona, nudi širok spektar mogućnosti za zabavu, dobru večeru, uz ukus Bufa mozzarele i gutljaja dobrog starog italijanskog vina, prepuna restorana, kafeterija, prodavnica i butika. Veliki broj zabavnih parkova i diskoteka, golf teren, karting staza, kasino… I sve to na svega dvadesetak kilkometara od Venecije, jedinstvenog i jednog od najlepših gradova Italije. Organizovanim izletima možete obići prelepu Padovu, kao i grad Trst bogat srpskom istorijom.

Italija – Rimini

RIMINI se nalazi na drugom mestu u Evropi po turizmu i zaista je fantastičan grad koji se proteže duž azurno plavog Jadranskog mora

Rimini inače važi za centar zabave kako za decu tako i za one malo starije. Za decu ima dosta zabavnih parkova u okolini grada, a za starije je dobar provod zagarantovan na šetalištu pored mora gde se nalazi dosta kafića, restorana, barova i diskoteka. Inače, Rimini je poznat po ljubaznosti Italijana i velikom gostoprimstvu lokalnih stanovnika, koji imaju dobru volju da komuniciraju sa svima iako često imaju više nego skromno poznavanje stranih jezika.

Sicilija

Ukoliko želite da posetite Siciliju, jedno od najvećih ostrva Mediterana, očekujte puno iznenađenja. Kombinacija klimatskih uticaja, konfiguracija obale i srdačnost oko pet miliona stanovnika, oseća se na svakom koraku. Ono što ćete sigurno primetiti je uticaj grčke arhitekture i umetnosti, što svakog turistu vraća u vreme kada je polovinom 8. veka p.n.e. ovo ostrvo bilo deo bogatih grčkih gradova na jugu Italije, pod nazivom Velika Grčka.

Skrivene rajske plaže, sunčano vreme tokom gotovo čitave godine i živa atmosfera na ulicama sicilijanskih gradova, oduševiće svakog posetioca. Poseban je osećaj šetati ulicama prestonice Palerma, antičkim stazama Agriđenta, pokloniti se Arhimedovim moštima u Sirakuzi ili istraživati padine vulkana Etne.

RIMINI

Rimini je najveće i najpopularnije letovalište Italije, na obali Jadranskog mora, sa preko 200 hotela

MONTECATINI

Montecatini terme – Letovanje u Toskani je nešto što domaći turisti nemaju prilike često da iskuse

SANREMO

Sanremo smešten u zapadnom području Đenovskog zaliva

SORENTO AUTOBUS

Posetite Sorento i Rim sa obilascima: AMALFI – POSITANO – OSTRVO KAPRI – NAPULJ – POMPEJA  

SICILIJA RIM NAPULJ

SICILIJA je najveće, najživopisnije i najintrigantnije ostrvo Mediterana zbog svoje istorije duge tri milenijuma, očaravajuće prirode, živopisnih sela i bogate kulturne baštine

SICILIJA AUTOBUS

SICILIJA je najveće, najživopisnije i najintrigantnije ostrvo Mediterana zbog svoje istorije duge tri milenijuma, očaravajuće prirode, živopisnih sela i bogate kulturne baštine

SICILIJA AVION

Sicilija je najveće, najživopisnije i najintrigantnije ostrvo Mediterana zbog svoje istorije duge tri milenijuma, očaravajuće prirode, živopisnih sela i bogate kulturne baštine.