TURSKA

Turska je zemlja gde ćete naći uvek ljubazne, gostoljubive i nasmejane ljude. Ovo je zemlja kontrasta i raskošne lepote, na čijim se prostorima prepliću staro i novo, tradicionalno i moderno… Zemlja bogate tradicije i istorije, idealna za odmor, šoping i zabavu za sve generacije.

Zapljuskuju je četiri mora: Crno, Mramorno, Egejsko i Sredozemno, sa oko 8.300 km obale, a primorje ima idealnu klimu koja omogućava uživanje na peščanim plažama i u slikovitim mediteranskim gradićima. Osim obale, turskom pejzažu poseban pečat daju i prirodni lokaliteti izuzetne lepote od kojih neke možete da posetite bez obzira na kom se delu obale nalazite. Turska nudi veliki izbor hotela uz širok spektar porodičnih paketa i vrlo povoljne popuste za decu.

Tursku nazivaju i Zemljom u raju. Sunce, more, planine i jezera nude turistima potpunu promenu i odmor od svakodnevnice i stresa. Većina mesta u Turskoj od aprila do oktobra ima idealnu klimu, zahvaljujući kojoj se možete opustiti na peskovitim plažama, ili uživati u prekrasnim planinskim predelima sa kristalno čistim jezerima.

Jedan odlazak u Tursku neće biti dovoljan da obiđete i spoznate sve čari ove zemlje, jer ćete svaki put otkrivati nešto novo za šta niste ni znali da postoji. Ljudi ove zemlje su izuzetno ljubazni i prisni.

Najposećenije turističke destinacije u Turskoj su: Antalija, Kemer, Belek, Side, Alanja, Fetije, Marmaris, Bodrum, Kušadasi i Istanbul.