ANTALIJSKA REGIJA

Antalija hoteli – Uz tirkizno more, obilje zelenila i blagi povetarac sa planine Taurus, prostire se rajsko letovalište, Antalijska rivijera. Ako vas put nanese ovog leta baš na ovo mesto, ono što je sigurno je da ćete se zaljubiti u prirodne blagodeti, duge plaže, egzotične palme, kristalno čiste reke, i uz sve to beskrajni niz savremeno uređenih hotela.

Kombinacija prirodnih lepota i modernih hotela čini Antalijaksu regiju zaista posebnom destinacijom. Kao drugo najposećenije mesto u Turskoj od strane turista, često je nazivana draguljem turskog turizma i to sa dobrim razlogom!

Predstavlja centralni deo regije koja se prostire od Kemera preko Sidea i Beleka do Alanje, sa usputnim mnogobrojnim manjim mestima. Cela regija je poznata pod nazivom Antalijski region u kome je glavni grad Antalija. Poznata je po mnogobrojnim elitnim hotelima i zbog toga je posebno popularna destinacija među evropskim državljanima. Aerodrom za celu regiju nalazi se u Antaliji.

Poslednjih godina Antalijska regija doživljava pravu ekspanziju. Svaki dan se otvaraju novi hoteli, sa veom abogatim sadržajem. Ono što ovaj deo Turske izdvaja od drugih destinacija jeste sigurno usluga koja je na daleko  visokom nivou kao i ljubaznost domaćina.

Antalija hoteli – Ovde je svakako cena reper kvaliteta. Možete uživati u hotelima sa 3* do 5* lux