SIDE

Jedno od najprivlačnijih i najprimamljivijih mediteranskih letovališta u Turskoj.  Nalazi se na oko 75km istočno od Antalije. Zauzimajući malo poluostrvo mediteranske obale ukupne dužine 800 metara, grad se nalazi u centru prekrasne i šarenolike regije, gde se Taurus planine spuštaju u ravnicu Pamphylan. Ovaj lepi grad turske rivijere, mesto je koje bi trebalo posetiti. Ako ste ljubitelj prirode, ovde ćete uživati, ali i ako ste ljubitelj istorije, Side će svakako zadovoljiti vaš ukus.

Side je primorski grad koga karakteriše mešavina drevnog i modernog, što cete videti kada prošetate duž ulice koja je postojala i mnogo vekova ranije, a danas se tu nalaze prodavnice i otmeni restorani. U periodu rimske vlasti je uznapredovao, što se i danas može videti po ostatku brojnih zidina iz toga doba. Neke legende kažu da je predstavljao tajno mesto sastajanja cuvene Kleopatre i Marka Antonija.

Side obiluje restoranima i tavernama u kojima možete probati tradicionalne turske specijalitete. Stari deo grada ima dosta barova i diskoteka, ali Side nije mesto za koga se prvenstveno vezuje epitet fantasticnih nocnih provoda.

Posetite Side i uživajte u luksuznim hotelima sa daleko poznatom dobrom uslugom, lepim peskovitim plažama i čistom moru. U hotelu možete uživati u bogatim sadržajem koje s enude u hotelu

Veliki izbora  hotelod 3* – 5*

SIDE AVIONSKI PREVOZ

Side je letovalište sa prelepim, dugim, peščanim plažama. Smešteno je na poluostrvu, a svojim posetiocima pruža mirniji odmor