Nova godina Krupanj

[title_nd tag=”h1″ align=”left” title=”DOČEK 2018. KRUPANJ” color=”#000000″][title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”Autobusom dva noćenja – 31.12.- 02.01.2020.” color=”#000000″]
krupanj-crkva-olimpia-travel

KRUPANJ se nalazi u zapadnom delu Srbije, poznatom od davnina kao Rađevina. Okružen je očuvanom prirodnom sredinom, kao i brojnim kulturno-istorijskim spomenicima. Krupanj ima odlike vazdušne banje zbog čistog planinskog vazduha i zdrave domaće hrane. 

SPA HOTEL „GRAND“ **  nalazi se u centru Krupnja okružen predivnim parkom i na samo 130 km od Novog Sada i Beograda. Raspolaže sa 250 ležaja u sobama sa kupatilom. Moderan restoran sa 250 mesta otkriva sve tajne domaće kuhinje. Hotel raspolaže sa spa centrom: velikim bazenom, đakuzi kadom, parnim kupatilom, saunom i prostorom za masažu, što je još jedan od razloga da ne propustite ovu jedinstvenu priliku i uz opuštajuću atmosferu dočekate predstojeću godinu.


PROGRAM PUTOVANJA


31.12.2019.

Dolazak u hotel i smeštaj u kasnim popodnevnim satima. Priprema za doček Nove Godine.
Ulazak u svečanu salu u 20h. Početak programa za doček .Svečana večera uz bogat muzički program, konzumiranje domaćeg pića u neograničenim količinama. Noćenje.

01.01 2020.

Doručak. Posle doručka, oko 11h polazak grupe iz hotela na izlet do Dobropotočke crkve zatim povratak u hotel. Na terasi hotela priprema tradicionalnog ručka. Švedski sto (svinjokolj, priprema čvaraka, kobasica, roštilja) sa neograničenom konzumacijom kuvanog vina i rakije uz muziku. Nakon ručka slobodno vreme za odmor i pripremu za reprizu Nove Godine. Dolazak u svečanu salu oko 21h i početak večere sa muzičkim programom . Noćenje.

02.01.2020.
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nakon ručka napuštanje hotela.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 17,900,00 din 

PLAĆANJE:
30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pred put
30% prilikom rezervacije, ostatak na rate do 20.02.2019., čekovima građana, uz uvećanje od 2% na ukupan dug. 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

  • usluga 1 punog pansiona (doručak, ručak, večera) i 1 polupansiona (večera, doručak) u hotelu „Grand“ *** Krupanj

  • 31.12 – svečana novogodišnja večera uz muzički program i neograničeno piće

  • 01.01 – doručak,ručak (švedski sto- na terasi hotela uz neograničenu konzumaciju pripremljene hrane i pića), večera (neogradničeno pice)

  • 02.01. – doručak

  • organizacioni i drugi troškovi agencije

  • SPA centar

U CENU ARANŽMANA NIJU URAČUNATO:

  • Agencija za putnike iz Novog Sada i Beograda organizuje autobuski prevoz. Cena povratne karte je 1.800,00 dinara po osobi

Novi SadZeleznička stanica kod Lokomotive u 11 časova.

Beograd – biće naknadno određeno mesto polaska

  • boravisna taksa od 40 rsd po osobi po danu, placa se po dolasku na recepciji

  • osiguranje od 5 rsd po osobi po danu, placa se po dolasku na recepciji

Hotel “Grand

Glavni nosilac ugostiteljske i turističke ponude je hotel ,,Grand”, okružen predivnim parkom, kao i četinarskom i listopadnom šumom. Raspolaže sa 190 ležajeva u 1/2, 1/3 i 1/4 krevetnim sobama. Sve sobe su kompletno renovirane, sa novim kupatilima i nameštajem. Od ostalih sadržaja hotel ima restoran sa 250 mesta, dve sale, salon za zabavu, kafe bar, kongresnu salu, banket salu, travnato fudbalsko igralište, rukometno igralište, tenisko igralište, tri košarkaška terena, kao i četiri  učionice za rad sa decom. U neposrednoj blizini su gradska sportska hala i školska sala, kao i još tri fudbalska igrališta od kojih je jedno sa podlogom od šljake, a takođe i veliki bazen na otvorenom koji je moguće koristiti u letnjem periodu. Ono što hotel izdvaja je i prelep zabavni park pripremljen za animaciju i rekreaciju dece predškolskog i nižeg školskog uzrasta , koji je potpuno izolovan od saobraćaja.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije. Licenca OTP broj 293/2010 od 17.02.2010. godine

Leave a Reply