Nova godina Krupanj

krupanj-crkva-olimpia-travel

KRUPANJ se nalazi u3zapadnom delu Srbije, poznatom od davnina kao Rađevina. Okružen je očuvanom prirodnom sredinom, kao i brojnim kulturno-istorijskim spomenicima. Krupanj ima odlike vazdušne banje zbog čistog planinskog vazduha i zdrave domaće hrane. 

SPA HOTEL „GRAND“ **  nalazi se u centru Krupnja okružen predivnim parkom i na samo 130 km od Novog Sada i Beograda. Raspolaže sa 250 ležaja u sobama sa kupatilom. Moderan restoran sa 250 mesta otkriva sve tajne domaće kuhinje. Hotel raspolaže sa spa centrom: velikim bazenom, đakuzi kadom, parnim kupatilom, saunom i prostorom za masažu, što je još jedan od razloga da ne propustite ovu jedinstvenu priliku i uz opuštajuću atmosferu dočekate predstojeću godinu.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

31.12.2020.

Dolazak u hotel i smeštaj u popodnevnim satima. Priprema za doček Nove godine.Ulazak u svečanu salu u 20h. Početak programa za doček. Svečana večera uz bogat muzički program, konzumiranje domaćeg pića u neograničenim količinama. Noćenje.

01.01.2021.

Doručak. Posle dorućka, oko 11h polazak grupe iz hotela/smeštaja na izlet do Dobropotočke crkve zatim povratak u hotel. Na terasi hotela priprema tradicionalnog ručka. Švedski sto (svinjokolj, priprema čvaraka, kobasica, roštilja i domaćih krofni) sa neograničenom konzumacijom kuvanog vina i rakije uz muziku. Nakon ručka slobodno vreme za odmor i pripremu za reprizu Nove Godine. Dolazak u svečanu salu oko 21h i početak večere sa muzičkim programom. Noćenje.

02.01.2020.

Doručak. Nakon doručka slobodno vreme za razgledanje i slobodne aktivnosti. Nakon slobodnih aktivnosti napuštanje hotela.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 14,900,00 din 

PLAĆANJE:
30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pred put
30% prilikom rezervacije, ostatak na rate do 20.02.2020., čekovima građana, uz uvećanje od 2% na ukupan dug. 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • usluga 1 punog pansiona (doručak, ručak, večera) i 1 polupansiona (večera, doručak) u Spahotelu „Grand“ *** Krupanj

-31.12 – svečana novogodišnja večera uz muzički program i neograničena konzumacija domaćeg pića uz muziku

-01.01– doručak,ručak (švedski sto- na terasi hotela uz neograničenu konzumaciju pripremljene

hrane – svinjokolj,priprema čvaraka,kobasica,roštilja I domaćih krofni i neogranicenja komnzumacija kuvanog vina I rakije, večera

-02.01. – doručak

  • korišćenje bazena I SPA centra

  • Doček Nove godine za decu – animacija i rekreacija za decu od 3-12 godina u vremenskom periodu od 20h do 01h u ,,plavoj” sali hotela

  • organizacioni i drugi troškovi agencije

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

Agencija za putnike iz Novog Sada i Beograda organizuje autobuski prevoz. Cena povratne karte je 1.500,00 rsd po osobi

  • boravisna taksa i osiguranje 85 rsd po osobi po danu za odrasle, a 42 rsd po detetu po danu, placa se po dolasku na recepciji

POPUSTI:

  • Dete do 2 godine je gratis

  • Popusti za decu od 2 do 12 godina: ukoliko koriste zajednički ležaj sa roditeljem popust je 50% od cene aranžmana.

  • Popusti za decu od 2 do 12 godina: ukoliko koriste sopstveni ležaj popust je 30%.

  • Dvoje dece od 2-12 na zajedničkom ležaju popust 50% od cene aranžmana po detetu

Hotel “Grand

Glavni nosilac ugostiteljske i turističke ponude je hotel ,,Grand”, okružen predivnim parkom, kao i četinarskom i listopadnom šumom. Raspolaže sa 190 ležajeva u 1/2, 1/3 i 1/4 krevetnim sobama. Sve sobe su kompletno renovirane, sa novim kupatilima i nameštajem. Od ostalih sadržaja hotel ima restoran sa 250 mesta, dve sale, salon za zabavu, kafe bar, kongresnu salu, banket salu, travnato fudbalsko igralište, rukometno igralište, tenisko igralište, tri košarkaška terena, kao i četiri  učionice za rad sa decom. U neposrednoj blizini su gradska sportska hala i školska sala, kao i još tri fudbalska igrališta od kojih je jedno sa podlogom od šljake, a takođe i veliki bazen na otvorenom koji je moguće koristiti u letnjem periodu. Ono što hotel izdvaja je i prelep zabavni park pripremljen za animaciju i rekreaciju dece predškolskog i nižeg školskog uzrasta , koji je potpuno izolovan od saobraćaja.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije. Licenca OTP broj 133/2020 

Leave a Reply