Nova godina Bari – Pulja avionom

NOVOGODIŠNJI PROGRAM

PULJA – Bari

4 dana, avionom

polazak 30. Decembar

DIREKTAN ČARTER LET

pulja-alberobela-olimpia-travel

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan 30.decembar Beograd – Bari

Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Bari, kompanijom Air Serbia JU9054 u 06.15h. Po sletanju u Bari (07.30h) odlazak na panoramsko i pešačko razgledanje grada sa vodičem (bez ulaska u objekte): katedrala Svetog Sabinija, bazilika Svetog Nikole, normanski zamak Svevo, stari grad…Transfer do hotela i smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

2.dan 31.decembar Bari (fakultativni izlet Alberobelo i Polinjano)

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet do Alberobela koji je poznat po tradicionalnim kućicama (truli) koje predstavaljaju jedan od najvećih vanvremenskih primera italijanske narodne arhitekture. Lokalni stanovnici su došli na ideju građenja Truli, jedinstvenih privremenih kuća građenih od kamena. Proces transformacije i oporavka, kao i originalnost rada, obezbedili su ovim građevinama priznanje Svetske baštine. Šetnja gradom sa vodičem a nakon toga slobodno vreme. U povratku ka Bariju poseta primorskom gradiću Polignano koji je 2016.-te godine proglašen za jednu od pet omiljenih destinacija za letovanje Italijana. Povratak u hotel. Individualan doček Nove godine. Noćenje.

3.dan 01.januar Bari (fakultativni izlet Matera i Altamura)

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet za Materu. Vožnja slikovitim krajem do gradića Matera koja će biti Evropska prestonica kulture 2019. godine, ovaj grad je postao poznat u Italiji po starom gradu Sassi di Matera (Kamenje Matere). Poseta starom gradu koji se zbog svojih karakteristika nalazi na Uneskovoj listi svetske kulturne baštine. Današnji grad broji oko 60.000 stanovnika, a zanimljivo je da mnogi meštani žive u kućama svojih predaka koje su napravljene pre više od 9.000 godina. Zahvaljujući svom položaju, Matera je stari izgled sačuvala tokom vekova. Slobodno vreme, možete posetiti katedralu koja je posvećena Svetoj Mariji od Bruna i videti dela koja potiču iz 13. Veka. U povratku ka Bariju poseta gradu Altamura, čuveni grad hleba. Razgledanje starog gradskog jezgra, kratko slobodno vreme. Povratak u Bari. Noćenje.

4.dan 02.januar 2020. Bari – Beograd

Doručak.Odjavljivanje iz hotela (koferi se mogu ostaviti u sobi za prtljag). Slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska na aerodrom. Transfer do aerodorma. Direktan čarter let za Beograd kompanijom Air Serbia JU9055 u 14.00H. Sletanje u Beograd u 15.10h. Kraj programa.

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

  • Avio prevoz na relaciji Beograd-Bari-Beograd kompanijom Air Serbia

  • Aerodromske takse 40,45€ (Beograd 22,59€, Bari 17,86€ plaćaju se u agenciji i podložne su promeni do polaska na putovanje)

  • Transfer aerodrom-hotel-aerodrom

  • 3 noćenja sa doručkom u navedenom hotelu 4*

  • Panoramsko razgledanje grada na dolasku u pratnji vodiča

  • Vodič na srpskom jeziku

  • Troškovi organizacije putovanja

U CENU ARANZMANA NIJE UKLJUČENO:

  • Fakultativni izleti

  • Putno zdravstveno osiguranje

  • Individualni troškovi

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

 UPLATA DO POLASKA prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 20 dan pre polaska.

UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 10/20/30. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

 PREKO RAČUNA 

FAKULTATIVNI IZLETI::

OPIS HOTELA:

Hotel Excelsior 4* Via Giulio Petroni, 15, 70124 Bari https://excelsiorbari.it/en/

Hotel Excelsior se nalazi u neposrednoj blizini glavne železničke stanice a od ulaza u stari grad udaljen je 2 km, nalazi se u centru Barija. Sve sobe imaju klima uređaj, minibar, telefon, tv, sef. U sklopu hotela nalaze se restoran, piano bar, manji fitness centar.

Leave a Reply