Nova godina Vroclav

[title_nd tag=”h1″ align=”left” title=”DOČEK 2020. VROCLAV” color=”#000000″][title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”Autobusom dva noćenja – 30.12.- 03.01.2020.” color=”#000000″]
vroclav-centar-olimpia-travel

Vroclav je grad koji je smešten na reci Odri i na njene četiri pritoke, pa ga zbog toga kao i zbog mostova kojih ima vise od 100 zovu “Venecija Poljske”. Pre rata broj mostova je bio još veći, te ste ovde mogli 303 puta da pređete reku, a svaki od njih je bio drugačiji. Šetajuću gradom nailazimo na skulpture patuljaka zbog kojih ovaj grad zovu “Svet patuljaka”. Ima ihpreko trist a nalaze se na najpoznatijim mestima u gradu. Ipak najveća atrakcija za turiste je Japanski vrt – mesto prelepih vodopada, uskih mostićia i orijentalnihn žbunova.

Vroclav je jedan raznoliki grad, gde možete sresti veliki broj studenata, posetiti mnogobrojne pivnice i klubove koji imaju vrlo pristupačne cene i osetiti veliku količinu pozitivne energije.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan 30.12.2019 BEOGRAD / NOVI SAD

Polazak autobusa iz Beograda sa dogovorenog mesta.  Vožnja do Novog Sada, odakle je planiran polazak u 20.15h (mesto polaska zavisi od broja putnika i biće naknadno saopšteno). Vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim pauzama radi odmora.

2. dan 31.12.2019 VROCLAV

Dolazak u Vroclav u prepodnevnim časovima. Po dolasku razgledanje grada: Kraljevska palata, stari gradski trg, Narodni muzej, barokni Univerzitet, Katedrala Sv. Jovana, most Tumski, skulpture patuljaka, japanska bašta… Smeštaj u hotel u popodnevnim časovima. Priprema za proslavu Nove Godine. Fakultativno: odlazak na proslavu u neki od Krakovskih klubova. SREĆNA NOVA GODINA ! Noćenje.

3. dan 01.01.2020 VROCLAV – KLODZKO ( KLODCKO)

Doručak. Fakultativni odlazak do grada Klodzko ( Klodcko) koji se nalazi na 90 km od od Vroclava. Šetnja i upoznavanje gradom, odlazak do tvrđave u i obilazak podzemnih tunela (deo mreže podzemnih tunela , prolaza i hodnika otvoren je za razgledanje turista). Poseta Minievrolendu ( u ovom novootvorenom parku na površini od 20.000 m2 videćmo preko 35 minijaturnih modela poznatih građevina širom sveta kao i 100 maketa zgrada). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

4. dan 02.01.2020 VROCLAV – ZAMAK KSIAZ

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska prelepog baroknog zamka Ksiaz koji je podignut u 13. veku. Zamak je tokom godina mnogo puta bio rušen i obnavljan. Za vreme II svetskog rata su ga konfiskovali nacisti koji su ispod zamka izgradili tajne podzemne tunele. Veruje se da je ovaj zamak određeni period bio i Hitlerovo sklonište. Pred kraj rata ga je okupirala Crvena armija. Krenite sa nama na današnji izlet i uverite se zašto ovaj zamak uvrštavaju u top 10 evropskih zamkova. U poslepodnevnim časovima povratak u Vroclav. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Oko 18 h je predvidjen polazak sa dogovorenog mesta za Beograd. Noćna vožnja kroz Češku, Slovačku i Mađarsku prema Novom Sadu i Beogradu, sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. 

5. dan 03.01.2020 NOVI SAD / BEOGRAD

Dolazak u Novi Sad i Beograd u jutarnjim časovima (vreme dolaska zavisi od uslova na putu i graničnih prelaza. (Kraj usluga)

CENA PO OSOBI : 89 € 

Aranžman se plaća se u dinarskoj protivvrednosti po SREDNJEM kursu NBS

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 40 € (na upit)

ARANŽMANA OBUHVATA:

– prevoz autobusom visoke turističke klase na relacijama navedenim u programu

– smeštaj u Vroclavu u hotelu 2* (2 noćenje sa doručkom –švedski sto) u 1/2 i 1/2+1 sobama;

– panoramske obilaske prema programu (Vroclav)

– troškove organizacije i vođenja puta

ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– OBAVEZNO međunarodno zdravstveno osiguranja 

– ulaznice i fakultativne izlete

– druge individualne troškove putnika

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

– 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja

– 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u tri mesečne rate čekovima građana uz uvećanje od 3% na ukupnu sumu.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI:

1.Obilazak grada Klodzko, podezmnog tunela i Minieuroland-a – (25€ po osobi) – ulaznice za podzemni tunel i MiniEuroland uključene u cenu

2.Obilazak zamka Ksaiz – (25€ po osobi) – ulaznica uključena u cenu

Prijave za fakultativne izlete do 29.12. ili prilikom prijave za aranžman

Cene fakultativnih izleta podložne su promenama (minimum za realizaciju je 25 putnika Organizator putovanja zadržava pravo korigovanja cena u slučaju nedovoljnog broja putnika, koje putnici nisu u obavezi da prihvate.

HOTEL IBIS STADION www.ibisbudget.com 

Svaki objekat iz ove ponude ima restoran, recepciju,parking, wifi internet a svaka soba ima tuš/wc/tv. Tačno ime hotela biće naknadno saopšteno.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.Organizator putovanja je Turistička agencija  licenca OTP br. 093/2013.Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Turističke agencije . Aranžman je rađen na bazi od minimum 55 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

Leave a Reply