PARGA AVION

Vila MARIJA – u centru

Lokacija: Nalazi se na oko 150 metara od centra i na oko 350 metara od mora.

Opis: Vila Marija se nalazi na odličnoj lokaciji, veoma blizu centra mesta. Vila raspolaže dvokrevetnim studijima, kao i dvokrevetnim studijima sa pomoćnim ležajem ( sofa koja se razvlači ). Smeštajne jedinice poseduju kompletno opremljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (tuš/WC), TV, balkon, kao i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (7 € dnevno po studiju). Ova doplata nije obavezna. Vila ima i WI FI internet konekciju, kao i sef čije je korišćenje uključeno u cenu. Svaka soba ima peškire.

Vila VULA – u centru

Lokacija: Nalazi se na oko 100 metara od centra i na oko 300 metara od mora.

Opis: Nalazi se u mirnijem delu Parge. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (tuš/WC), TV, balkon, kao i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5 € dnevno po studiju / sobi). Ova doplata nije obevezna. Gostima je na raspolaganju WI-FI.

Vila MILTOS * HIT VILA

Lokacija: Vila Miltos se nalazi u mirnijem delu Parge, na oko 150 metara od centra i na oko 350 metara od plaže.

Opis: Vila Miltos se nalazi odmah uz hotel Bakoli, na oko 150m od samog centra Parge. Vila raspolaže dvokrevetnim studijima sa pomoćnim ležajem manjih dimenzija koje moze da koristi jedna odrasla osoba. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju , kupatilo (tuš/WC), TV i terasu. Vila raspolaže klima uređajem i čije je korišćenjese doplaćuje na licu mesta 5 € dnevno po studiju , kao i WI-FI. Svaka soba ima peškire. Vila takođe ima i parking.

Vila BAKOLI – sa bazenom * HIT VILA

Lokacija: Vila Bakoli se nalazi u mirnom delu Parge, na oko 400 metara od mora i na oko 300 metara od centra.

Opis: Vila Bakoli je jedan od najboljih i najluksuznijih objekata privatnog tipa u Pargi. Ima sopstveni, divno uređeni vrt sa stablima limuna i maslina. Takođe, vila raspolaže i sopstvenim bazenom i đakuzi kadom. Vila ima i non-stop internet konekciju u pojedinim delovima dvorišta ( besplatan WI-FI ). Smeštajne jedinice poseduju kompletno opremljenu čajnu kuhinju , kupatilo (tuš/WC), TV i terasu. Duplex apartmani i mezonete se nalaze u zasebnoj zgradi. Svaka smeštajna jedinica raspolaže klima uređajem i čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (6 € dnevno po studiju ). Ova doplata nije obavezna.

Hotel TORINI 2* * U CENTRU!!!

Lokacija: Nalazi se na oko 100 metara od centra i na oko 300 metara od mora.

Opis: Veoma čist i odličan hotel. Poseduje recepciju, bar i trpezariju. Hotel raspolaže dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sa pomoćnim krevetom koji može da koristi dete do 12 godina i maximalno mogu da se smeste 2 odrasle osobe i dete do 12 godina. Svaka smeštajna jedinica je funkcionalna i poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, frižider terasu, klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cenu.Svaka soba ima peškire kao i WI-FI konekciju. Usluga: doručak – klasičan način posluživanja.

PARGA je jedno od najlepših mesta na Jonskom moru. Ovo neobično šarmantno malo mesto na severo – zapadnoj obali Grčke, u oblasti Epir, poznato je po zdravoj mediteranskoj klimi, okolnim planinama bujne vegetacije i smaragdnoj boji mora. Godinama privlači veliki broj turista zbog svoje istorije, lepote, prelepih plaža, maslinjaka i borovih šuma.

NAPOMENE:
Cene iz tabele su po osobi u evrima
Cene obuhvataju i prevoz i smeštaj !
Sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate
Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge samo prilikom rezervacije aranžmana
dete do 12 god. ima sopstveni (standardni ili pomoćni) ležaj
·          2. dete do 12 god. nema ležaj
·        3. odrasla osoba ima sopstveni (standardni ili pomoćni) ležaj

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan – Beograd – Parga. Početak programa putovanja sastankom učesnika na aerodromu „ Nikola Tesla „ u Beogradu, u holu za međunarodne polaske, 2 SATA PRE ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA POLETANJA AVIONA. ( proveriti dva dana ranije tačno vreme poletanja aviona i mesto sastanka ). Prevoz avionom (čarter let) na relaciji Beograd – Janjina. Po sletanju, transfer do izabranog smeštaja. Smeštaj od 14:00 časova ( postoji mogućnost ranijeg smeštaja, u zavisnosti od raspoloživosti slobodnih soba u hotelu )
2 – 11/12. dan – Boravak na bazi 10/11 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
11/12. dan – Napuštanje smeštaja. Slobodno vreme do transfera na aerodrom u Janjini.Let do Beograda. Kraj aranžmana.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz avionom ( čarter let ) na relaciji Beograd – Janjina – Beograd kompanijom Air Serbia (170€)

 • aerodromske takse (aerodrom Beograd 21,42€, aerodrom Janjina 14,10€, RF taksa 0,98€), takse su podložne promeni

 • YQ taksu za poskupljenje goriva

 • transfer na relaciji aerodrom Janjina – smeštaj u Pargi – aerodrom Janjina

 • smeštaj u vilama na bazi izabrane usluge prema tabeli iz cenovnika (10/11 noćenja)

 • usluge pratioca grupe

 • usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji

 • troškove organizacije i vođenja aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje sa pokrićem na COVID19 za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) : 10 € (osobe od 19 – 70,99 god.), 5 € (deca od 0 meseci – 18,99 god.), 22 € (osobe od 71 – 80 god.)

 • fakultativne izlete i ulaznice,

 • boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. i koja trenutno iznosi : : privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€ .Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana (dnevno po sobi ).

POPUSTI:

 • deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju krevet). Ne plaćaju takse.

 • deca od 2 – 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaćaju iznos iz tabele

 • deca od 2 – 12 godina koja koriste zajednički ležaj ne ostvaruju popuste (first minute, last minute, specijalne ponude).

 • NAPOMENA : u dupleksima i apartanima (A4), dete ne ostvaruje popust ukoliko koristi sopstveni ležaj.

DECA KOJA PLAĆAJU SAMO PREVOZ NE OSTVARUJU DODATNE POPUSTE.

DOPLATE:

 • za 1/1 sobu u privatnom smeštaju – 50 % od cene aranžmana iz tabele za 1/2 studio

 • za klima uređaj – 4 do 7 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se na smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta

 

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

 1. 30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
 2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana BAZ KAMATE najkasnije do 15.12.2022.

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan – Beograd – Parga. Početak programa putovanja sastankom učesnika na aerodromu „ Nikola Tesla „ u Beogradu, u holu za meĎunarodne polaske, 2 SATA PRE ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA POLETANJA AVIONA. ( proveriti dva dana ranije tačno vreme poletanja aviona i mesto sastanka ). Prevoz avionom (čarter let) na relaciji Beograd – Janjina. Po sletanju, transfer do izabranog smeštaja. Smeštaj od 14:00 časova ( postoji mogućnost ranijeg smeštaja, u zavisnosti od raspoloživosti slobodnih soba u hotelu ) 2 – 11/12. dan – Boravak na bazi 10/11 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge. 11/12. dan – Napuštanje smeštaja. Slobodno vreme do transfera na aerodrom u Janjini.Let do Beograda. Kraj aranžmana.

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

 1. 30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja

 2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12..

 

Leave a Reply