Home

Putovanja

Putovanja

Putovanja su aktuelna tokom cele godine, svaki mesec u godini pravi je trenutak za posetu neke od prestonice Evrope

Opredelite za neku od autobuskih tura – videćete zaista mnogo. Šetaćete trgovima i promenadama velikih gradova. Otkrićete skrivena mesta srednjevekovnih gradskih centara, uživati u panoramskim pogledima sa atraktivnih vidikovaca.Bićete ispunjeni i zadovoljni jer ste na jednom putovanju saznali i videli više od očekivanog.

Top 10 najposećenijih gradova Evrope: London, Pariz, Rim, Prag, Amsterdam, Barselona, Milano, Beč, Venecija i Madrid. Sa našom agencijom možete obići svaki od njiih, ali i one ne tako popularne, mala i šarmantne gradiće u kojima se čuva prava kultura i tradicija neke od zemalja “starog kontinenta”. Kroz proputovanja možete obići više njih o jednom trošku, a organizujemo i najjefinije ture van sezone. Putovanja za svačiji džep, mesta koja će vam ostati u sećanju, uspomene i prijatelji za ceo život. Pridružite nam se

Ako više volite putovanje avionom, želite da uživate u komforu i brzini, preporučujemo obilazak jednog grada, gde ćete se upoznati sa njegovim okruženjem i svakodnevice. Izbor je veliki – potrudili smo se da za različite grupe putnika imamo najbolju ponudu. Ostaje samo da pregledate naša putovanja i odlučite sa kog mesta ćete zabeležiti fotografiju.