Home Putovanja

DALEKE DESTINACIJE

DALEKE DESTINACIJE

Daleke destinacije – ovakva putovanja su izazov za radoznale a više od putovanje za one željne avanture… Prestižna svetska letovališta na toplim morima i egzotična ostrva privlači veliki broj turista širom sveta.

Provedite odmor na Baliju, Maldivima, Tajlandu. Zanzibaru… Jednako izazovno je i uživanje u uvek zanosnoj Kubi, Dominikanskoj Republici, Meksiku…

Za daleke destinacije pripremili smo za vas najbolje hotele, egzotične destinacije širom sveta.

Ovo je samo deo naše ponude. Ukoliko postoji daleka destinacija koju biste želeli da posetite, prenesite nam svoje želje i mi ćemo vam obezbediti mesto na putu ka egzotičnoj destinaciji iz vaših snova.

Šri Lanka

Zaputiti se na Šri Lanku znači poželeti čudesno putešestvije i doživeti ga! Jer, ova tropska ostrvska zemlja u zagrljaju Indijskog okeana nadomak ekvatora, predstavlja redak spoj blagotvornog podneblja, prijatnog i gostoljubivog naroda i najraznovrsnijih prirodnih, istorijskih i kulturnih sadržaja i lepota. Ovakva jedinstvena kombinacija svakako obećava nezaboravan odmor i potpuno opuštanje, uz mnogobrojne moguće iskorake u pravcu istraživanja sveta prebogate i drevne baštine, bujne i najneverovatnije flore i faune i raznoraznih specifičnosti koje se ne mogu pronaći ni na jednom drugom meridijanu. Nije ni čudo što svojim oblikom podseća na najveći poznati dijamant na svetu – „Kohinor“ – Šri Lanka (u prevodu „Svetlo ili Sveto Ostrvo“) zaista je pravi dragulj među tropskim destinacijama.